Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

“Ξαναχτύπησε” ο εισαγγελέας “μαϊμού”

Έκανε και πάλι την εμφάνισή του ο εισαγγελέας «μαϊμού» του Αρείου Πάγου ο οποίος ζητάει να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο υποτιθέμενος εισαγγελέας στην πραγματικότητα είναι πρώην κρατούμενος, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί.
Τηλεφωνεί με το επώνυμο "Σανιδάς" σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών,
καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων, διοικητές κρατικών νοσοκομείων και Μητροπολίτες, ζητώντας τους να συνδράμουν οικονομικά, για λόγους φιλανθρωπίας, σε δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.
Για να διευκολύνει τα θύματά του, δίνει και το λογαριασμό που διατηρεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να κατατεθούν τα χρηματικά ποσά της φιλανθρωπίας τους. Λέει μάλιστα ότι ο λογαριασμός ανήκει στον Διαμαντόπουλο που προφανώς είναι το επώνυμό του.
Για να γίνει πιο πιστευτός δίνει και άσχετο αριθμό κινητού τηλεφώνου, μήπως τα θύματά του χρειαστούν κάποιες πληροφορίες.
Το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις, σε σημείο που ανάγκασαν τον τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, καθώς ο εισαγγελέας-μαϊμού "κτύπησε" αυτή τη φορά το Μητροπολίτη Κυθήρων και παράγοντα τηλεοπτικού σταθμού.
Ο κ. Σανιδάς, σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το πρόσωπο αυτό είναι απατεώνας και επιδιώκει να εξαπατά τους δέκτες των τηλεφωνημάτων καθόσον ουδέποτε ζήτησα ούτε πρόκειται να ζητήσω τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου