Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ......

Έξυπνα gadgets για την κουζίνα σου

Ακόμα πολεμάς να πετύχεις το τέλειο μελάτο αυγό; Οι μπριζόλες που ψήνεις είναι στεγνές και σκληρές; Ακόμα ψάχνεις να βρεις ποιός τρώει τα γιαούρτια σου απ' το ψυγείο; Σου έχουμε τη λύση με τα πιο έξυπνα gadget.


 
Χρονόμετρο για… αυγά!

Δεν ξέρεις να βράσεις ούτε ένα αυγό; Μ’ αυτή τη συσκευή δεν έχεις δικαιολογία. Πρόκειται για ένα χρονόμετρο σε σχήμα αυγού, που απλά τα τοποθετείς μαζί με τα αυγά στην κατσαρόλα. Σε ειδοποιεί μ’ ένα απλά ηχητικό μήνυμα(τύπου «μπιπ») όταν το νερό βράζει και όταν το αυγό σου είναι έτοιμο σε ειδοποιεί μ’ ένα ωραίο τραγουδάκι. Σου δίνει και την επιλογή να διαλέξεις αν θες το αυγό σου μελάτο ή σφιχτό!


Χρονόμετρο βρασμού αυγών από 22,00 ευρώ

Τηγανάκι Καρδιά

Και μιας και ξεκινήσαμε με τ’ αυγά ας μείνουμε λίγο ακόμα. Πρώτη φορά στο σπίτι σου και το μόνο που μπορείς να τις φτιάξεις είναι αυγά τηγανιτά; Θες να την εντυπωσιάσεις στο πρωινό που θα της ετοιμάσεις; Κάντο με στυλ. Τηγανάκι σε σχήμα καρδιάς, για τ’ αυγά σου και όχι μόνο. Είναι αντικολλητικό και πολύ εύκολο στο καθάρισμα.


Τηγανάκι καρδιά από 7,50 ευρώ

Στην ώρα τους!

Το απόλυτο εργαλείο του ψήστη για το μπάρμπεκιου. Είναι εξοπλισμένη μ’ ένα ψηφιακό προγραμματισμένο χρονοδιακόπτη που σ’ ενημερώνει ηχητικά πότε πρέπει να γυρίσεις το κρέας. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του gadget είναι ότι όχι απλά σου δίνει επιλογή για το κρέας(μπριζόλα, μπιφτέκι κτλ), αλλά διαλέγεις και το πάχος του και την θερμοκρασία ψησίματος(grill , χαμηλή, μεσαία η υψηλή. Κι όλο αυτό έχει ένα αποτέλεσμα: το τέλειο ψήσιμο.

Ψηφιακή σπάτουλα από 30,00 ευρώ

Βutchers apron

Και μένω για λίγο ακόμα στο μπάρμπεκιου. Γίνετε ψήστης χωρίς ποδιά; Η ποδιά αυτή αποτελεί ένα φόρο τιμής στους χασάπηδες που φρόντισαν το παιδάκι που ψήνεις να φτάσει στα χέρια σου. Είναι one size και προσαρμόζεται σ’ όλα τα σώματα.


Βutchers apron από 16,00 ευρώ

Βρύση με LED φωτισμό

Φτιάξε ατμόσφαιρα στην κουζίνα σου μ’ έναν πρωτότυπο φωτισμό. Η συγκεκριμένη βρύση διαθέτει έναν εσωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας, και ανάλογα με το αν το νερό είναι κρύο ή ζεστό, αλλάζει και ο φωτισμός από μπλε σε κόκκινο. Μόλις κλείσεις τη βρύση το φως κλείνει αυτόματα.

Βρύση με LED φωτισμό από 17,00 ευρώ

Τέρμα τα κλάματα

Δοκίμασες όλα τα μυστικά της γιαγιάς σου, αλλά ακόμα κλαις κάθε φορά που καθαρίζεις κρεμμύδια. Δοκίμασε τα γυαλιά για καθάρισμα κρεμμυδιών. Προστατεύουν τα μάτια σου απ’ τα δάκρυα και το ενοχλητικό τσούξιμο και δεν εμποδίζουν ή παραμορφώνουν την όραση σου.


Γυαλιά για καθάρισμα κρεμμυδιών από 21,00 ευρώ

Ο αστυνομικός του ψυγείου σου

Ο συγκάτοικός σου συνεχώς πεινασμένος, «κλέβει» το ψυγείο σου. Ή μήπως κάθε φορά που κάνεις δίαιτα «κλέβεις» μόνος σου το ψυγείο σου τα βράδια; Με αυτό το gadget κοιμήσου ήσυχος. Λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει έναν αισθητήρα κίνησης που αντιλαμβάνεται όποιον πλησιάσει το ψυγείο σου και σε ειδοποιεί ηχητικά.

Αστυνομικός ψυγείου από 25,00 ευρώ

Πηγή: www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου