Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αν και δε γουστάρω την εξουσία καλά τα λέει ο "δεξιός"

Βγείτε για λίγο από το facebook, αφήστε για λίγο την farma και το poker και αφιερώστε λίγο χρόνο ακούγοντας τι λέει ο Πάνος Καμμένος για το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται  γύρω μας!! Απλά για να ξέρετε τι συμβαίνει εν όσω τα ΜΜΕ μας φλομώνουν στις σαπουνόπερες, στα reality, και στις "φτιαγμένες" ειδήσεις. Οταν μιλάει κάποιος βουλευτής για τέτοια θέματα και κανένα από τα ΜΜΕ δεν το αναφέρει, κάτι παίζεται!!!! Ισως είναι καραγκιόζης ο τύπος, αλλά εδω βγάζουν τρεις στην ώρα τον φίλτατο Άδωνη γιατί να μη βγάλουν κι αυτόν?? Άρα οι μόνες εξηγήσεις που υπάρχουν είναι τρεις! Ή δε γουστάρουν ν' ακουστούν αυτά που λέει ή κάποιοι τους έχουν φοβίσει ώστε να μη τα βγάλουν ή τέλος τα παίρνουν και κάνουν την πάπια (συγνώμη πάπιες). Όπως και να 'χει αφιερώστε λίγο χρόνο και ακούστε τι λέει!!

 

Πάνος Καμμένος: Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο

H πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη 

VIDEO ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.
Για την ανάγκη ελευθερίας των blogs, Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg

Ακόμα και για απειλές που.....
τυχόν δέχεται….

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου