Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ????

Βραδυνές ανησυχίες από τον Life 106.3 κάθε Τρίτη και Πέμπτη

«Τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα και όπως όλοι μας έχουμε αντιληφθεί , οι καιροί είναι πολύ χαλεποί. Οι διέξοδοι πλέον λιγοστεύουν, αλλά μία διέξοδος παραμένει δυνατή στις περισσότερες καρδιές και ψυχές των ανθρώπων και αυτή δεν είναι άλλη παρά Η ΜΟΥΣΙΚΗ.
Πόσες φορές μας έχει συντροφεύσει η μουσική σε χαρές, λύπες, σε δυνατά συναισθήματα και σε δύσκολους καιρούς, καιρούς σαν αυτούς που ζούμε τους τελευταίους μήνες. Σε αυτό λοιπόν το σημείο ένας νέος επαρχιακός ραδιοφωνικός σταθμός από το νομό Πέλλης έρχεται να κρατήσει παρέα σε όλες αυτές τις ψυχές που ψάχνουν συντροφιά στα ερτζιανά.


Στην μουσική κοινότητα τα πράγματα δείχνουν στάσιμα και αυτό είναι που μας κάνει να απορούμε. Ελάχιστες οι επίσημες νέες κυκλοφορίες, μετρημένα στα δάχτυλα τα αυτοχρηματοδοτούμενα album, λίγες συναυλίες… τα περιοδικά να κλείνουν ή να χαροπαλεύουν να κρατηθούν στην ζωή με νύχια και με δόντια.

Οι μπάντες σίγουρα δεν έχουν σταματήσει να παίζουν, σίγουρα θα γράφονται νέα τραγούδια, σίγουρα έμπνευση υπάρχει και μάλιστα μπόλικη. Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά μια μικρή κρίση και ότι από το 2011 θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε για νέες κυκλοφορίες, να γνωρίζουμε νέες μπάντες, νέες μουσικές. Είναι το μόνο πράγμα που δίνει στην ζωή μας χρώμα και δεν θέλουμε με τίποτα να το χάσουμε. Για αυτό γεννήθηκε αυτός ο σταθμός και συγκεκριμένα η εκπομπή «Βραδυνές Ανησυχίες», για να μαθαίνουμε τις προσπάθειες των συγκροτημάτων της ροκ σκηνής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δίνουμε λόγο και βήμα στους νέους καλλιτέχνες και αν κάποιοι από αυτούς θέλουν να αναδείξουν την δουλειά τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας στείλουν την δουλειά τους.

Η εκπομπή μας ασχολείται ως επί το πλείστον με την ελληνική και ξένη ροκ και μεταδίδεται στα ερτζιανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από την συχνότητα του Life Radio 106.30 αλλά και μέσω διαδικτύου στο παρακάτω λινκ.
Πληροφορίες για τον σταθμό μπορείτε να αντλήσετε από το site μας http://www.life1063.gr/
Υ.Γ Η μουσική λυτρώνει τις ψυχές των ανθρώπων….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου