Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΙ ΕΚΤΟΣ FACEBOOK

"ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ"  
                ........ κι εμεις έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΕΣ..... ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΩΝ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΑΦΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!!! ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ  ΕΔΩ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ 90% (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ SUPER MARKET!!! ΑΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ!!
ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΖΗΤΕ!!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ (ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, BLOGS ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ)
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ (Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ)!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΛΕΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ!!! ΠΟΝΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ, ΠΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ!!!

Το blog μας είναι στην διάθεση σας ώστε να βοηθήσει να ακουστεί η άποψή σας, η καταγγελία σας, η πρότασή σας και οποιαδήποτε προσπάθεια σας για κοινωνικές εκδηλώσεις!!
Μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας στέλνοντας email στο farmakoglosa@gmail.com για οτιδήποτε νομίζετε πως πρέπει να δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου