Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Έδεσσα 1 / 3 /2011 Θεσμοθέτηση συναντήσεων Αντιπεριφερειάρχη με Διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

               
   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    Προς:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                  Μέσα Ενημέρωσης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Διοικητήριο Πέλλας - Έδεσσα
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 58200                                                                     Έδεσσα  1  /  3  /2011
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2381351201                                               
ΑΡΙΘ.ΤΗΛ/ΤΥΠΙΑΣ:2381025875
ΗΛ.Δ/ΝΣΗ: antiperiferiarxis@1177.syzefxis.gov.gr

Θεσμοθέτηση συναντήσεων Αντιπεριφερειάρχη
με Διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Στην αρχή κάθε εβδομάδας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντάται με τους Προϊσταμένους όλων των Διευθύνσεων και Αυτοτελών Τμημάτων που υπάγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Σκοπός των συγκεκριμένων τακτικών συναντήσεων που θεσμοθέτησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είναι ο προγραμματισμός του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού με την ενεργό συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η συντεταγμένη παρακολούθηση της εφαρμογής των έργων και δράσεων που περιλαμβάνονται, η αναπληροφόρηση και η έγκαιρη δρομολόγηση διορθωτικών παρεμβάσεων και, τέλος, η συνεχής βελτίωση και επίλυση προβλημάτων που αφορούν την εσωτερική λειτουργία των υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν θέματα μετακινήσεων και τοποθετήσεων υπαλλήλων για την ενδυνάμωση συγκεκριμένων Τμημάτων με αυξημένες απαιτήσεις λόγω των νέων αρμοδιοτήτων που ανέλαβαν, όπως και η καλύτερη εσωτερική οργάνωση των γραφείων με έμφαση στις υπηρεσίες που εξυπηρετούν πολίτες. Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μετάπτωση του τηλεφωνικού κέντρου που εξυπηρετεί τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο και η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Η μετάβαση στο νέο καθεστώς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με τη μορφή των τοπικών κυβερνήσεων, δημιουργεί ένα δικαιολογημένο άγχος και αβεβαιότητα στους υπαλλήλους που καλούνται να διαχειριστούν τις νέες συνθήκες και επωμίζονται την ευθύνη των αλλαγών. Η οικονομική ύφεση και οι ραγδαίες κοινωνικο-πολιτικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς και ολιγωρία. Καλούμαστε όλοι σήμερα να φανούμε αντάξιοι της κρισιμότητας της περίστασης και των προσδοκιών της νέας γενιάς που γεννήθηκε σ’ έναν επίγειο παράδεισο και δικαιούται ένα φωτεινό και όχι σκοτεινό μέλλον. Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στο πλευρό όλων των υπαλλήλων της και, με τη συνδρομή των Προϊσταμένων όλων των Διευθύνσεων και των αυτοτελών Τμημάτων, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες και κίνητρα για διακεκριμένη επίδοση, ώστε ο κάθε υπάλληλος ξεχωριστά και όλοι μαζί συλλογικά να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην αποστολή μας».   


Ανακοίνωση:

 Πρόγραμμα Αντιπεριφερειάρχη για την εξυπηρέτηση πολιτών
σε Αριδαία και Γιαννιτσά

Ανακοινώνεται ότι ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δέχεται πολίτες και συνεργάζεται με εκπροσώπους αντίστοιχων τοπικών αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στην έδρα των αποκεντρωμένων υπηρεσιών της περιφέρειας στις επαρχίες Αριδαίας και Γιαννιτσών, σύμφωνα με το επόμενο πρόγραμμα και ώρες 11.00π.μ.-2.00μ.μ., σε μηνιαία βάση:

Γιαννιτσά: Την πρώτη και τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα.
Αριδαία: Τη δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη κάθε μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου