Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Συνεχιζόμενη χιονόπτωση και παγετός


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Διοικητήριο Πέλλας - Έδεσσα

ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 58200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2381351201                                                            Προς:
ΑΡΙΘ.ΤΗΛ/ΤΥΠΙΑΣ:2381025875                                  Μέσα Ενημέρωσης
ΗΛ.Δ/ΝΣΗ: antiperiferiarxis@1177.syzefxis.gov.gr  Έδεσσα, 7 Μαρτίου 2011

Συνεχιζόμενη χιονόπτωση και παγετός

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των συνθηκών παγετού που αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. 

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και, ειδικότερα, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας βρίσκονται σε επιφυλακή και πραγματοποιούν όπου χρειάζεται εργασίες αποχιονισμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση μέσω της αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και των αντίστοιχων Τμημάτων των Περιφερειακών Ενοτήτων. Για τον καλύτερο συντονισμό των μέτρων πολιτικής προστασίας, με Απόφαση του Περιφερειάρχη, την ευθύνη για τη διακοπή των μαθημάτων σε σχολεία της Περιφέρειας όπου διαπιστώνεται δυσχέρεια των μετακινήσεων λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, την έχουν οι Δήμαρχοι, αποφασίζοντας σε συνεργασία και με τους Διευθυντές των σχολείων.

  Εφόσον παραστεί ανάγκη, θα σταλεί νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου