Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε σύσκεψη με τους Διευθυντές


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Διοικητήριο Πέλλας - Έδεσσα
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 58200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2381351201                                                            Προς: ΑΡΙΘ.ΤΗΛ/ΤΥΠΙΑΣ:2381025875                                  Μέσα Ενημέρωσης
ΗΛ.Δ/ΝΣΗ: antiperiferiarxis@1177.syzefxis.gov.gr  Έδεσσα, 14 Μαρτίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε σύσκεψη με τους Διευθυντές

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία σύσκεψη με τους Διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (14/2), στην οποία προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Η συνάντηση ξεκίνησε με τις ευχές των Διευθυντών προς τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την ονομαστική του εορτή που ήταν ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, προτάσεις και αιτήματα πολιτών και άλλα θέματα. Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων ήταν η διαχείριση του Χιονοδρομικού που τις επόμενες ημέρες θα περάσει στην ευθύνη της Περιφέρειας, η καταγραφή και αξιοποίηση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων που έχουν περιέλθει στην περιουσία της Περιφέρειας, η εκκαθάριση των αρχείων των υπηρεσιών που συγχωνεύτηκαν σε συνεργασία με την υπηρεσία του αρχείου του κράτους και, ακόμη, ο νέος προϋπολογισμός που κατατίθεται τις επόμενες ημέρες προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο κ. Θεοδωρίδης σε δήλωσή του αναφέρει: «Προχωρούμε με γρήγορο ρυθμό τον προγραμματισμό της ανάπτυξης, με βάση τα νέα δεδομένα. Δεχόμαστε πολλές «πιέσεις» καθώς κάποιοι αντιδρούν στις αλλαγές, αλλά γνωρίζουμε ότι οφείλουμε να αντισταθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του τόπου. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τις επιλογές μας που γίνονται με ορθολογικά κριτήρια, αξιοκρατία και διαφάνεια. Ακόμη, επιζητούμε τον ειλικρινή διάλογο και τεκμηριωμένες προτάσεις βελτίωσης τόσο από τους τοπικούς φορείς και θεσμικούς παράγοντες, όσο και από τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου