Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Νίμιτς: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι"


«Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι» αναγνώρισε για πρώτη φορά δημοσίως ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής των ΗΠΑ Αντώνης Παπαδόπουλος .
Ο κ. Νίμιτς αναγνώρισε επίσης ότι οι Σκοπιανοί «έκαναν...τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους» όπως και για στην χρησιμοποίηση «των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων».

Ο ειδικός διαμεσολαβητής παραδέχθηκε τα παραπάνω κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αντώνιος Παπαδόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας τους κατά την διάρκεια ομιλίας που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στην ίδια συνάντηση ανέφεραν ακόμη στον ειδικό διαμεσολαβητή ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος «Μακεδονικός» για τον στρατό, τη γλώσσα τους και τον λαό των Σκοπίων.

Ο κ. Νίμιτς απάντησε ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος «ο λαός της τάδε Δημοκρατίας», ο «στρατός της τάδε Δημοκρατίας» και «η γλώσσα της τάδε Δημοκρατίας», αντί του όρου «Μακεδονικός».

Πηγή: http://greece-salonika.blogspot.com
------------------------------------------------------
Όχι κ. Νίμιτς!!! Τώρα είναι αργά!!! Οι περισσότεροι κάτοικοι στο γειτονικό κρατίδιο είναι Μακεδόνες και όχι σλάβοι!!! Έλληνες!! Περισσότερο μοιάζουν με Έλληνες παρά με Ρώσους!!
Σλαβόφωνοι ναι!! Αλλά αν είναι σλάβοι ή όχι άσε να το ξέρουν αυτοί κι έμείς!!! Ουστ κοπρόσκυλα χρήματος...... μακρυά τα χέρια σας από τα Βαλκάνια κι απ' τους κατοίκους των Βαλκανίων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου