Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πεταλωτής: «Ας τελειώνουμε με το παραμύθι των αγανακτισμένων πολιτών»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα τελευταία περιστατικά αποδοκιμασιών κατά πολιτικών, με αποκορύφωνα τα γεγονότα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σύρο.

«Ας το πάρουν απόφαση όλοι, η κυβέρνηση θα είναι παντού, δεν τρομοκρατείται, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι των δήθεν αγανακτισμένων πολιτών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και διερωτήθηκε: «που ήταν όλοι αυτοί όταν επί έξι χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν απουσία από την περιφέρεια;».

Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τουλάχιστον αυτές που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο, να καταδικάσουν ρητά και κατηγορηματικά αυτά τα φαινόμενα «που διαφεύγουν και δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση κάποιας διαμαρτυρίας».

Ερωτηθείς για τη χρήση δακρυγόνων κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σύρο είπε ότι «υπάρχει φυσικά και η αντίδραση σε μεθόδους και μεθοδεύσεις που κάθε άλλο συνάδουν με τη δημοκρατία. Δεν θα δεχθούμε να επιχειρεί κανείς να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε πολιτικό επιθυμεί να παραστεί ανάμεσα στους πολίτες. Δεν θα εμποδίσει κανένας την παρουσία των υπουργών και του πρωθυπουργού, ειδικά στην περιφέρεια, που επί χρόνια είχε να δει πρωθυπουργό και υπουργούς».

Ο κ. Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, στη διάρκεια συνέντευξής του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ότι «σε περίπτωση δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, ηθικός αυτουργός θα είναι ο κ. Τσίπρας», είπε: «Δεν θα σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος, προφανώς έχει τους λόγους του, τις προτάσεις του και τους ισχυρισμούς του, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο κ. Πάγκαλος γίνεται δέκτης μίας απαράδεκτης συμπεριφοράς επανειλημμένως και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με την άσκηση πολιτικής, ούτε με την ειρηνική και λογική διαμαρτυρία των πολιτών».
Πηγή: http://www.newsit.gr/
--------------------------------
Ας το πεις αυτό όταν πας στην εκλογική σου περιφέρεια λαμόγιο!!!
..και μη ξεχνας .... τα γιαούρτια δεν τελειώνουν!!

Τζάμπα μάγκας με διμοιρίες ΜΑΤ από πισω!!!
Βγες στον δρόμο και θα δεις ποιοι θα "τελειώνουν"!!!

1 σχόλιο:

  1. Τσαμπουκαλεμένο το μόμολο!! από slang.gr :Παραθέτω τον ορισμό του ΛΚΝ Ιδρ.Τριανταφυλλίδη

    μόμολο το [mómolo] O41 : (μειωτ.) βρισιά για μικρό παιδί, για γέρο ή γενικά για ανίκανο άνθρωπο. [ιταλ. mommolo `μαλακό τηγανητό γλυκό από ρύζι΄]

    Και μια εναλλακτική εκδοχή από ένα Κερκυραϊκό γλωσσάρι ονλάιν

    μόμολος (ο) / μόμολο (το) / μόμολα (η) = μαϊμού
    [Μεταφορικά ό άσχημος, ο ανεγκέφαλος, ο άνευ αξίας. Π.χ. «Μίλησε τώρα και το μόμολο».
    (Πιθανός συσχετισμός με το θεατρικό έργο Momolo Cortesan του Carlo Goldoni, 1738 και τον βασικό ήρωα) ]

    Και τον ορισμό που δίνει ο Πιτσιρίκος στο μπλογκ του, που μάλλον τον πήρε (εν μέρει) από ένα Λευκαδίτικο γλωσσάρι ονλάιν

    «Μόμολο» σημαίνει «μικρό παιδί» αλλά και «γελοίος», τιποτένιος», «άχρηστος» κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή