Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ



Βασίλειος Γιουματζίδης
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πέλλας

« ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ»

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας, κ. Βασίλης Γιουματζίδης, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την « επιβολή προστίμων για αδήλωτες πισίνες».
Στην ερώτησή του, ο Βουλευτής Πέλλας υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια του έτους 2010, το ΣΔΟΕ εντόπισε πολλές αδήλωτες πισίνες σ’ολόκληρη την Επικράτεια. Παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ., καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί για την είσπραξη των αναλογούντων προστίμων, λόγω του επικαλούμενου φόρτου εργασίας από τις αρμόδιες εφορείες.
Ο κ. Γιουματζίδης τόνισε ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά υπόθεση φοροδιαφυγής και ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών να δράσει άμεσα και να ξεκινήσουν όλες οι αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να παταχθεί η μεγαλύτερη νόσος της ελληνικής οικονομίας, η φοροδιαφυγή.
Τέλος, στην ερώτησή του, επεσήμανε ότι θα πρέπει να ισχυροποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους και της Πολιτείας και να θεσπιστούν όλες οι αναγκαίες ποινικές κυρώσεις προκειμένου να αρθεί η ελληνική οικονομία και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου