Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν

Αλλεπάλληλα χτυπήματα με σιδερολοστό στο κεφάλι και το σώμα είχε δεχτεί ο 46χρονος επιχειρηματίας στη Καλαμάτα, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής από την σύζυγό του.
Σύμφωνα με το thebest.gr όταν οι δολοφόνοι έκλεισαν στο πορτ μπαγκάζ τον επιχειρηματία δεμένο με χειροπέδες στα χέρια και μονωτική ταινία στα πόδια και το στόμα, ήταν ακόμη
ζωντανός. Κάποια στιγμή, κατάφερε να βγάλει από το στόμα του την ταινία που τον κρατούσε φιμωμένο (κάτι που εξηγεί το γεγονός πως βρέθηκε στο λαιμό του), αλλά πριν μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σε απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο του θύματος, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα «Μερσέντες» με ίχνη από αίμα, που διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από την περιοχή της Καλαμάτας. Και τα δύο οχήματα έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για δακτυλοσκοπική έρευνα. Ο 46χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών κατοικούσε στον Καναδά, αλλά είχε επιστρέψει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα, όπου άνοιξαν την κατασκευαστική εταιρεία τους.
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου