Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Είναι τρελοί...... είναι τρελοί μες την βουλή..... ΟΕΟΟΟΟ


Σήμερα, ακόμη κι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές λαμβάνει μέρος συζήτηση στην βουλή για την φοροδιαφυγή!!! Κάθισα λοιπόν μερικές ωρίτσες για ν' ακούσω τους βουλευτάς μας ν' αγορεύουν!!!
Τελικά ρε παιδιά είναι τρελοί!!!
Το μόνο που λένε είναι πως πρέπει όλοι να πληρώνουμε τους φόρους!!
Ρε δεν πάτε καλά!!! Να πληρώσω φόρους γιατί??? Επειδή πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά
μας σε σχολεία 5 και 10 χιλιόμετρα μακριά λόγω συγχώνευσης; Επειδή τα παιδιά μόλις μεγαλώσουν είναι αναγκασμένα να πηγαίνουν φροντιστήρια, γιατί το εκπαιδευτικό σύστημα είναι άχρηστο;  Επειδή εδώ και 40 χρόνια πίνουμε νερό από απαρχαιωμένα δίκτυα αμιάντου; Επειδή για να πάμε στο νοσοκομείο θα πρέπει να πληρώνουμε; Επειδή για να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους πληρώνουμε διόδια σε ιδιώτες; Επειδή παίρνω λιγότερα σχεδόν από κάθε ευρωπαίο και πληρώνω τα πάντα ακριβότερα; Επειδή πληρώνω την αστυνομία για να με προφυλάσσει από τους κλέφτες κι εσείς οι κλέφτες την έχετε για δικιά σας προστασία από εμάς; Επειδή βάζετε υποθήκη το μέλλον μας για τα επόμενα 50 χρόνια ενώ είστε κυβέρνηση 4 ετών;
Μπορώ να γεμίσω σελίδες με "επειδή".
Τί έγινε σ' αυτόν τον τόπο το οποίο πρέπει να πληρώσω; Να πληρώνω για να γεμίσω τα ταμεία της Siemens και τις τσέπες των πολιτικών που κλέβουν ασύστολα;
Αν θέλετε φόρους να τους πάρετε από την Siemens και τις δικές σας τσέπες!!
Κανένας από εσάς δεν έχει δικαίωμα ν' αποφασίζει για μένα!! Εγώ δεν διάλεξα κανέναν από εσάς!! Έχετε κάνει το εκλογικό σύστημα έτσι ώστε να μη μπορεί ο καθένας ν' ασχοληθεί με την πολιτική! Μας πασάρετε 4-5 επίλεκτους, που συμφωνούν με τις κλεψιές σας και αφήνετε δήθεν τον λαό να διαλέξει ανάμεσα σ'  αυτά τα 4-5 λαμόγια!!!
Είστε όλοι υπόλογοι!!! Οι περισσότεροι είστε κλέφτες και απατεώνες κύριοι και κυρίες της βουλής (κι όχι μόνο). Οι υπόλοιποι πολιτικοί είστε ή ανίκανοι, γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ή συνένοχοι γιατί δεν έχετε καμιά επαφή με τους ανθρώπους που σας ψήφισαν.
Λέτε ψέματα στον λαό!!
Εγώ πάντως ως καλός πολίτης δεν θ' αφήσω απλήρωτη την κυβέρνηση,  το πληγωμένο πολιτικό σώμα!! Θα γίνω δωρητής σώματος  και θα σας δώσω τ' @@ μου!!
...και μέσα να με κλείσετε πάλι τ' @@ μου θα πάρετε!! Δεν μου αφήσατε και τίποτε άλλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου