Κυριακή 13 Μαρτίου 2011


Στη χώρα μας βρίσκεται πλέον η νέα ρετρό μοτοσικλέτα της Kawasaki, W800. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας W διαθέτει όλα τα στοιχεία που έκαναν τη συγκεκριμένη σειρά δημοφιλή, όπως την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την προσοχή στη λεπτομέρεια και φυσικά την μοναδική εμφάνιση.
Μία μοτοσικλέτα που χρόνια…δεν κοιτά είναι το νέο Kawasaki W800. Η εμφάνισή της δανείζεται στοιχεία από το πρώτο W1 του 1966 που αποτέλεσε την πρώτη ιαπωνική μοτοσικλέτα με κινητήρα τόσο μεγάλης χωρητικότητας και
έβαλε την ιαπωνική εταιρία στον χάρτη των κατασκευαστών μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού.

Η δημιουργία ενός άρτιου αισθητικά κινητήρα αποτέλεσε βασικό σημείο αναφοράς κατά το σχεδιασμό του νέου αερόψυκτου εν σειρά δικύλινδρου, ενώ σύμφωνα με την Kawasaki πέρα από τα φωτιστικά σώματα δεν θα βρείτε ίχνος πλαστικού πάνω στο νέο W800.
Τα παραδοσιακά όργανα περιλαμβάνουν ξεχωριστό ταχύμετρο και στροφόμετρο με κλασικές ενδείξεις και συνδυάζονται με μία LCD οθόνη πολλαπλών λειτουργιών που ενσωματώνει οδόμετρο, μετρητή ταξιδιού και ρολόι. Την πληροφόρηση του οδηγού συμπληρώνει μία πλήρης σειρά φωτεινών ενδείξεων περιλαμβάνει προειδοποιητική ένδειξη συστήματος ψεκασμού καυσίμου, διπλές ενδείξεις φλας, ένδειξη χαμηλής στάθμης καυσίμου, μεγάλη κλίμακα φώτων, επιλογή νεκράς, και προειδοποιητική ένδειξη πίεσης λιπαντικού.
Στην ίδια κλασσική σχεδιαστική κατεύθυνση κινείται και η υπόλοιπη μοτοσικλέτα αν και ο μπροστινός τροχός εφοδιάζεται με δίσκο διαμέτρου 300 χλστ. που συνδυάζεται με δαγκάνα δύο εμβόλων. Όσον αφορά στις αναρτήσεις τα διπλά αμορτισέρ του πίσω τροχού διαθέτουν ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, ενώ τόσο ο συμπλέκτης όσο και η μανέτα του φρένου είναι επίσης ρυθμιζόμενα.

Το νέο Kawasaki W800 διατίθεται σε μία μοναδική έκδοση με διχρωμία μαύρου και Dark Metallic Green και προτεινόμενη Λιανική Τιμή 8.990 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας Α/Ψ, 4Τ, 2Κ, 8β
Κυβισμός (κ.εκ) 773
Διάμετρος x διαδρομή (χλστ.) 77x83
Σχέση συμπίεσης 8,4:1
Τροφοδοσία Ψεκασμός
Εκκίνηση Μίζα
Κιβώριο 5 σχέσεις
Πλαίσιο
Τύπος Ατσάλινο Σωληνωτό
Κάστερ (μοίρες) 27°
Ίχνος (χλστ.) 108
Αναρτήσεις
Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι,39 χλστ.
Πίσω Διπλά αμορτισέρ
Διαδρομή Ε/Π (χλστ.) 130/105
Τροχοί Ε/Π 100/90-19΄΄/130/80-18΄΄
Φρένα
Ε/Π Δίσκος, 300 χλστ. διπίστονη δαγκάνα/ Ταμπούρο, 160 χλστ.
Διαστάσεις
Μήκος (χλστ.) 2.180
Πλάτος (χλστ.) 790
Ύψος (χλστ.) 1.075
Απόσταση από το έδαφος(χλστ.) 125
Μεταξόνιο(χλστ.) 1.465
Ύψος σέλας (χλστ.) 790
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 14
Βάρος, πλήρης (κιλά) 216
πηγη :www.mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου