Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Εχτές Κυριακή, το μεσημέρι έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της Αλμωπίας και περισσότερο στην Αριδαία μια ομάδα περίπου 10 νεαρών με κοντοκουρεμένα κεφάλια και μπλούζες και μπουφάν που διαλαλούσαν σ' όποιον δεν καταλάβαινε πως ήταν μέλη της οργάνωσης "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Από το μεσημέρι μέχρι το σούρουπο, μοίραζαν εφημερίδες της χρυσής αυγής στους δρόμους της Αριδαίας. Κάτι τέτοιο δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχει ξανασυμβεί στην Αριδαία! Μάλλον θύμιζε εποχές Ανδρέα Παπανδρέου το '81. Τότε που γυρνούσαν ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κάνοντας αφισοκόλληση και μοιράζοντας προκηρύξεις!! Αφού η ακροδεξιά έχει φτάσει στο σημείο να έχει τέτοια οργάνωση και τόσο πάθος για τον "Αγών" της, θα πρέπει
να προβληματιστούμε για το τι μέλει γενέσθαι!! Δε λέω παιδιά είναι, έχουν μια διαφορετική άποψη και πρέπει ν' ακουστεί!! Είναι κατά την άποψή μου απαραίτητο κομμάτι της κοινωνίας ώστε να κρατιέται μια πολιτική ισορροπία. Όταν υπάρχουν προβλήματα κι όσο μεγαλύτερα είναι αυτά τόσο ανεβαίνει και η στροφή του λαού στην ακροδεξιά!! Αλλά αυτό δεν γίνεται από ώριμη σκέψη αλλά από αγανάκτηση!! Συντοπίτες όποτε ανέβηκε η ακροδεξιά ή και η άκρα αριστερά, οι λαοί ήταν αυτοί που δεινοπάθησαν. Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια από τότε που ένας ακροδεξιός ηγέτης πήρε μια χώρα κατεστραμμένη και την έκανε μέσα σε λίγα χρόνια μεγάλη και ισχυρή! Που έκανε τα πάντα μέσα στη χώρα να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή!! Έκανε όμως και τα μυαλά των πολιτών να δουλεύουν σαν μηχανές!! Οι ανήμποροι φυλακίστηκαν σε ιδρύματα! Οι παρείσακτοι (Εβραίοι κτλ) πέσανε στην πυρά. Μέχρι που ο λαός πίστεψε πως ήταν ο εκλεκτός. Η άρια φυλή. Τα υπόλοιπα λίγο ή πολύ τα ξέρετε!! Το πόσο κόστισε αυτή η άνοδος της ακροδεξιάς ακόμη δεν έχει υπολογιστεί πλήρως!! Είπαμε ... δεκτή η άποψή τους, πολλές φορές και σωστή!! Αλλά εξουσία σε χέρια ακροδεξιάς είναι νιτρογλυκερίνη σε χέρια ανθρώπου με Πάρκινσον. Η χρυσή αυγή είναι μια νόμιμη οργάνωση αλλά με βεβαρημένο παρελθόν. Ο τρόπος που λύνουν τα "προβλήματά" τους είναι το "ξύλο".  Μην αφήσετε την δικαιολογημένη αγανάκτησή σας να σας τυφλώσει και να στραφείτε στην ακροδεξιά! Αν νομίζετε πως με την βία θα δικαιωθείτε, σκεφτείτε πως κάποιοι νομίζουν πως εσείς τους αδικείτε.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΤΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!!
---------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ BLOG ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΠΗΔΟΥΣΕ ΦΩΚΙΕΣ Ή ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ??

58 σχόλια:

  1. πολυ ατηχες το σχολιο με τον αλβανο...
    σου ευχομαι τα παιδια σου να μιν ειναι ακροδεξια... αλλα χρηστες ναρκωτικων ουσιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά σου.... Τα "χειρότερα" έρχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ.ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός κι αν ο γράφων είναι Αλβανός ο ίδιος και κρατάει ομπρέλα προστασίας προς τους "φιλήσυχους" γείτονες που σκορπάνε το θάνατο, ή αυτοί τυγχάνει και είναι οι...προμηθευτές του. Αλλά τέτοιο είναι το κόμπλεξ τους που κάθε κίνηση της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να την ταυτίσουν με εγκληματική πράξη. Δε πειράζει, ο καθένας κάνει τη δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αλβανός με το μισό κιλό χασίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαστε ολοψυχα στο εβραιοκομμουνιστοειδες που εγραψε το παραπανω αρθρο εναν αργο και βασανιστικο θανατο απο ναρκωτικα που θα του πουλανε αλβανοι.
    ΜΑΥΡΟ ΨΟΦΟ για να σωθει η ανθρωποτητα απο ζωα σαν και αυτο του παραπανω αρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος που γραφει 99% ειναι απο τους σλαβολαγνους της Αριδαιας που βλεπουν Χ.Α και Ελληνικη σημαια και τους πιανει αμοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μην το γράψει και το reuters ότι Εθνικιστές μοιράζουν εφημερίδες...
    Τώρα βέβαια για να σε προβληματίζει περισσότερο απο την διακίνηση ναρκωτικών και τις ερωτικές περιπτύξεις ανθρώπων με φώκιες θα έχεις και εσύ τα προβλήματά σου!
    Συνιστώ το παρακάτω link του χρυσού οδηγού με ψυχολόγους ανα περιοχή http://www.xo.gr/search/?what=ψυχολόγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο αδερφια. επιτελους και στην περιοχη μας. ευχομαστε γρηγορα και καινουργια γραφεια ωστε ο φοβος τους να μονιμοποιηθει και ο εθνικισμος να περασει πλεον στην ενεργη πολιτικη παρουσια και στην Πελλα.

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ.ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .... Από "Ιερά Εξέταση" πότε περνάω??
    Λοιπόν για να τελειώνουμε μ' αυτήν την ιστορία!!
    1ον όταν διαβάζετε κάτι σ' ένα blog, διαβάστε μερικά άρθρά για να δείτε αν μεροληπτώ! Θα δείτε πολλές και διαφορετικές απόψης και δελτία τύπου από όλους όσους θέλουν να δημοσιευτούν!! Απ' ότι είδατε και μόνοι σας τα "κολακευτικά" σας σχόλια αναρτηθηκαν.
    2ον Παλήκαρε (6:51) έπεσες έξω. Η καταγωγή μου είναι προσφυγική (Θράκη-Πόντος! Ξέρω από τους δικούς μου πως είναι να είσαι εσύ ο "Αλβανός" που δεν έχεις να φας όταν σε ξεριζώνουν εθνικιστές απ' τον τόπο σου!
    3ον Αν κάποιος φοβάται μάλλον είστε εσείς! Εγώ αναφέρω πως η ακροδεξιά είναι απαραίτητο κομμάτι της κοινωνίας! Εσείς κολήσατε στο ότι εγώ δεν είμαι ομοιδεάτης σας!! Τόσος ντόρος γι αυτό που έγραψα?? Ποιος είναι αυτός που φοβάται??
    4ον Γάμησα κόμματα και παρατάξεις!! Αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά γιατί οι περισσότεροι, όπως κι εσείς λειτουργούν "παραταξιακά"! Η εξουσία πρέπει να ξεκινάει από τον λαό κι ο λαός να διαλλέγει εκπροσώπους, όχι από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας να σου λένε να διαλλέξεις ανάμεσα σε 3-4.
    ----------------------
    Άλλη μια φορά θα πω πως δεν γουστάρω τα άκρα!
    Αν κάποιος από εσας έχει έστω και λίγο μυαλό ας μου εξηγήσει γιατί είναι μέλος της χρυσής αυγής??
    Κι εγω περνάω άσχημα και φτωχά!! Κι εγώ δεν γουστάρω τα λαμόγια που μας κυβερνάνε!! Αλλά εγώ έμαθα πρώτα να βλέπω τον άνθρωπο και μετά όλα τ' άλλα!! Άν εσείς βλέπετε πρώτα την οργάνωση και μετά τον άνθρωπο. Άστε ρε... τις είδαμε τις οργανώσεις και τις δικές σας κι όλες τις άλλες!!
    Αυτά ..... και να μπαίνετε πιο συχνα στο blog. Ίσως "ανοίξει" λίγο το μυαλό σας .... και θα μου ανεβάσετε και την επισκεψιμότητα!!
    Και κάτι ακόμη..... ανοίξτε τα σχόλεια στο δικό σας blog!! Θα δείτε πως υπάρχουν κι άλλες "τροφές" εκτός αυτές που σας ταΐζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. epeidh katagomai apo th almopiafarmakoglosa kai eisai toso anthropisths tha se rotiso kati fyloksenhses pote sto sphth soy lathrometanasth?kai an nai posoys kai poso kairo?na doymai poso anthrophsths eisa kaioxi meta ta xrhmata toy ellhnikoy laoy.kai telos giath de kaneis ena gkalop as poymai na doyme ti tha pei o kosmos kai poia eiani h apopsh ths koinhs gnomhs an tolmas kanto pseftoanthrophsth ante tolma .molon labe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι το σχόλιό σου για τον αλβανό ήταν το λιγότερο άστοχο:

    Ναι,είναι πολύ πιο σημαντικό θέμα,ο αλβανός που πουλάει ναρκωτικά στα παιδιά μας,από τα μέλη ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που διενέμουν φυλλάδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Άλλη μια φορά θα πω πως δεν γουστάρω τα άκρα!"

    - Προφανώς δεν γουστάρεις το συγκεκριμένο άκρο. Διότι στο άρθρο σου αναφέρεις πως "Οι παρείσακτοι (Εβραίοι κτλ) πέσανε στην πυρά..." αφορίζοντας τα "άκρα" αλλά όταν μπήκα στην ιστοσελίδα σου είδα ενα σφυροδρέπανο 1/4 της οθόνης μου και απο κάτω ένα δελτίο τύπου των κομμουνιστών. Οι οποίοι επι Στάλιν αν δεν κάνω λάθος είναι υπεύθυνοι για περισσότερους απο 30.000.000 θανάτους.

    Και μην νομίζεις οτι αυτή τη στιγμή κάνω σύγκριση καθεστώτων για να πέσω στα... μαλακά. Κανένας Εθνικιστής δεν οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν και προπάντων δεν είμαι εγώ αυτός που θα απολογηθώ για τους Γερμανούς του προηγούμενου αιώνα. Σε αντίθεση με τους διεθνιστές μπολσεβίκους τους οποίους μάλιστα αβαντάρεις απο το blog σου όπως σου περιέγραψα.

    Επιπλέον η Χρυσή Αυγή χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης των Ελλήνων Εθνικιστών διότι σε αντίθεση με την "ποικιλία" επιλογών των καθεστωτικών κομμάτων που εσείς οι political correct έχετε, είναι ο μόνος πυρήνας παραγωγής Εθνικιστικού πολιτικού αγώνα και η ατσάλινη βάση της Ελληνικής Ιδέας.

    ΥΓ: Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, δεν είμαι μέλος της Χ.Α. και δεν εκφράζω θέσεις της Χ.Α. μέσα απο το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. :)
    (10:19) Δεν έχω δικό μου σπίτι!! Αλλά ακόμη και να είχα δεν θα φιλοξενούσα!! Δεν είμαι υπέρ αυτού που γίνεται με τους μετανάστες!! Απλά εμένα δεν μου φταίνε αυτοί!! Στο δικό σου το χωράφι όταν μπαίνουν τα πρόβατα... φταίναι τα πρόβατα?? Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε!!! Εσύ μαλώνεις με τα πρόβατα!! Εγώ με τον Τσομπάνο!!
    (10!21) Ισως και να 'χεις δικιο!! Όντως τα ναρκωτικά είναι πρόβλημα!! Απλά ναρκωτικά υπάρχουν πολλά!! Όσο για το νόμιμο ... νομίζω πως το αναφέρω και το θεωρώ (άποψή μου) απαραίτητο κομματι της κοινωνίας!! Διάβασε κξανα το post!! Τώρα όσο για το αν είναι σημαντικό ....να ρωτήσω εσένα!! Αν δεν είναι τόσο σημαντικό .... γιατί το κάνετε?? Για να περάσει η ώρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά
    Διαβάστε λίγο ιστορία, πραγματική ιστορία όχι προπαγάνδα. Οι Εβραίοι πήγαιναν σε στρατόπεδα εργασίας όπου έφτιαχναν όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.
    Υπήρξαν νεκροί βεβαίως αλλά όχι μόνο Εβραίοι. Θυμίζω ότι τον τελευταίο χρόνο του Β' παγκοσμίου πολέμου έπεσε επιδημία τύφου. Τα περί φούρνων κλπ είναι παραμύθια. Ο δε αριθμός των "εκατομυρίων θυμάτων" είναι ψέματα και ακόμα οι ...εβραίοι εισπράτουν αποζημιώσεις από την Γερμανία και ξέρουμε την σχέση τους με το χρήμα. Μην μασσάτε λοιπόν ότι σας δείχνουν οι ταινίες του Εβραιοκρατούμενου hollywood.
    Και κάτι άλλο που το βλέπω τακτικά στα blog. Τι σχέση έχει ο Ναζισμός με την ακροδεξιά (όπως το λέτε εσείς);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Δημήτρη... Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!! Αλλα στο άρθρο (αν μπορώ να το πω έτσι, απλά μια άποψη είναι) γραφω για άκρα (όποτε ανέβηκε η ακροδεξιά ή και η άκρα αριστερά, οι λαοί ήταν αυτοί που δεινοπάθησαν) καιγια τους δύο! Απλά αυτό που έγινε με τον Χιτλερ ήταν το πιο τρανταχτο παράδειγμα που μου ήρθε!! Όσον αφορά τις εξηγήσεις .. νομίζω πως πρέπει να δίνονται!! Αν αύριο βρεθούμε στον δρόμο απέναντι ο ένας απ' τον άλλο δεν θα πρέπει να ξέρουμε το γιατί?? Όσο για τον εθνικισμό Θέλεις να κάνουμε ένα galop?? Ρώτα τους εθνικιστές (κι εγω σ' ένα μεγάλο κομμάτι μου εθνικιστής είμαι, αγαπω τον τόπο μου) ... ρώτα τους λοιπόν τί είναι το έθνος!! Αμφιβάλλω αν οι μισοί μορέσουν να σου απαντήσουν! Δεν έχω τιποτε να χωρίσω με τους εθνικιστές. Τα ίδια πράγματα σχεδον ζητάω!! Στον τρόπο που μπορούν να γίνουν διαφωνώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρη..... όσο αφορά το σφυροδρέπανο απλά κοιτα και πιο κάτω και θα δεις το σήμα του ΛΑΟΣ. Ανακοινώσεις που μου στελνουν είναι!
    Φιλε Nikosh οντως ήταν πολλοί όχι μόνο εβραίοι! Είχε κι Έλληνες μέσα!! Αλλά γισα την σχεση χρυσης αυγής και ναζισμου ρωτα τα παιδια της χρυσης αυγής!! Μπορείς να τους δεις στην φωτογραφία του post και πες μου κι εσυ αν έχουν σχέση! Ίσως και να κάνω λάθος όμως! Ίσως να μην είναι ακροδεξιά οργάνωση.... ας αυτοπροσδιοριστούν μονοι τους ... δεν θα τους κατατάξω εγω!! Εγώ απλά πιστέυω πως τα άκρα ποτέ δεν έχουν οφελήσει τον απλό λαό!! Απλά ο απλός λαός λόγω "καλοπέρασης" είναι πιο επιρρεπής στο να οθείται στα άκρα!! Είναι έκφραση αγανάκτησης κατά την άποψή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. legomai giorgoskai eimai o parapano poy poy eksefrase kapoies apoereis sths 10;19 katagomenos apo almpopoia.de ftene ta probata giath eisai asxetos fyle rota kai kanena kthnotrofo aloste h almopoia exei poloys na pareis polles apopseis.kapote eixa zoa,hmoyn kthnotrofos.oyte me ta zoa de exeis sxesh.alla de apantas giati de kaneis ena gkalop toso dhmokrates eiste? exo magazh kai brathika na piano lathrometanastes na kleboyn.aloste tha se eblepa an pernane to diko soy leoforeiokai to peigenan se kseni xora kai malhsta na exei kai ena nekro.mypos einai psemata kai ayta?3leoforeiopeirathes de egeian? ypokrytes,alla eprepe to diko soy to paidh na fernanai se feretro na se eblepa pos tha mylages .allatolma na passe kapoies perioxes opos p.x, ths athinas patras,hgoymenitsas kai alloy na deis th tranaei o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε Γιωργο κατι παρεξήγησες!! Είπα πως οι λαθεομετανάστες είναι σαν τα προβατα!! Αν ο τσομπάνος (κυβέρνηση) δεν φροντίζει να προσέχει πόσα προβατα έχει και που τ αφήνει να βόσκουν, τότε κάποια στιγμή τα πρόβατα θα μπούνε σ' όποι χωράφι βρούνε αφύλαχτο και θα κάνουν ζημια!! Η ακροδεξιά λέει να δίωξουμε τα πρόβατα και τα κυνηγάει απ' το χωράφι!! Εγώ λέω πως αυτός που χρειάζεται το κυνήγι είναι ο τσομπάνος, γιατί ακόμη κι άν διώξουμε σήμερα τα "πρόβατα" αύριο θα έρθουν κι άλλα!!! Δεν φταίνε οι μετανάστες ως άνθρωποι (εκτός αρκετών εγκληματιών) αλλά η πολιτική των κυβερνήσεων που εκτός απ το ότι δεν προσέχει την είσοδο τους στην χώρα απαγορεύει και την έξοδό τους !! Αν ενημερώνεσαι θα δεις πως περισσότερους πιάνουν στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα που προσπαθούν οι άνθρωποι να φύγουν απ την Ελλάδα και τους γυρίζουν πίσω!! Τι θα κάνει μετά εκείνος?? Το θέμα έχει τεράστιες διαστάσεις!! Απλά θα το ξαναπώ πως κατά 99% φταίνε οι πολιτικές των κυβερνήσεων και για το υπόλοιπο οι μετανάστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, τα οποία για μένα έχουν ενδιαφέρον άσχετο αν προέρχονται από ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις από την δική μου, μου είναι σχεδόν αδύνατο να "συνομιλώ" με όλους!! Αν κάποιος θέλει να το συζητήσουμε υπάρχει και το skype.
    farmakoglosa
    farmakoglosa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. giorgos.apantas genika kai aorista.giath apla de exeis epeixhrhmata kaimalista me prakseis.telos sth oysia giath de kaneis gkalop gia toys lathrometanastes mhpos tromakseis apo to apotelesma?ante nte ksekina an exeis kotsia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Farmakoglosa (δεν ξέρω το πραγματικό σου όνομα)
    Θέλω να πώ ότι δεν πάρχει καμμία σχέση σε αυτά που γράφονται, σε πολλά blogs. Ο ναζισμός (Εθνικοσοσιαλισμός) δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά (θα πρέπει βέβαια κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτός ο όρος, αν έχει την καλωσύνη). Θα πω ότι ο Goebels συμπαθούσε την Σοβιετική Ενωση (αποκρύπτεται αυτό όπως και πολλά άλλα). Διαβάστε παιδιά για να μην πέφτετε θύματα των διαφόρων .....
    Farmakoglosa, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για το blog σου, όπως και για τα άλλα παιδιά που γράφουν και σχολιάζουν εδώ. Υπάρχει κοσμιότητα και πραγματική ανταλλαγή απόψεων. Αν αυτό ήταν ο κανόνας στην Ελλάδα θα είμαστε πάρα πολύ καλύτερα και δεν θα υποφέραμε τώρα από το Εβραϊκό ΔΝΤ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί, με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε πας καλά??? Ποιο είναι το γενικά κι αόριστα?? Κι εγώ δεν γουστάρω να έχω 1.500.000 μετανάστες μίζερους γύρω μου χωρίς να ξέρω τι σκτά άνθρωποι είναι!! Απλά το ξαναλέω και προσπάθησε να το καταλάβεις!! Εγώ δεν γουστάρω να κυνηγάω και να κοπανάω φουκαράδες!! Εγώ λέω πως γι αυτήν την δουλεία (οχι απαραίτητα το κοπάνημα)είναι η αστυνομία που αντί να κυνηγάει το έγκλημα έχει 600 ΜΑΤ στην Κερατέα και μια δοιμιρία για κάθε λαμόγιο πολιτικό που παει το βραδυ στην ταβέρνα!! Μιλάω για τις συμφωνίες των κυβερνήσεών μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση που άν ένας μετανάστης καταγραφεί στην Ελλάδα και πιαστεί μετά έξω στην Ευρώπη τον επιστρέφουν στην Ελλάδα. Μιλάω για την Frontex που είναι εδω δήθεν για να βοηθήσει και που ο ρόλος της είναι να ελέγχει να μη φύγουν οι μετανάστες απ την Ελλάδα!! Τι δεν καταλαβαίνεις?? όσο για το galop... πόσο αξιόπιστο galop μπορώ να κάνω εγώ με 150 επισκέψεις την ημέρα στο blog?? Δεν χρειάζεται να κάνω gkalop! Κάθε μέρα το βλέπω γύρω μου!! Η ακροδεξιά ανεβαίνει!! Απλά θα το πω για 10η φορά σήμερα, ανεβαίνει γιατί ο κόσμος έχει αγανακτήσει, γιατί ο κόσμος φοβάται, γιατί ο κόσμος βλέπει τον κόσμο γύρω του να γκρεμίζεται!! Ξυπνάει το ζωο μεσα στον άνθρωπο τέτοιες στιγμές!! Δεν σκέφτεται !! Λειτουργεί με τα ένστικτα! Τι άλλο να σου πω? Τα ίδια πράγματα θέλουμε!! Στον τρόπο που μπορούν αυτά να γίνουν διαφωνούμε!! Εγώ δεν πιστεύω σε καμιά οργάνωση και σε κανένα κόμμα!! Πιστεύω μόνου στους ανθρώπους που βλέπω γύρω μου και που τους συνατώ κάθε μέρα! Αν είναι να διαλλέξω κάποιον να με αντιπροσωπεύει θέλω να τον βλέπω τακτικα!! Απλά σταράτα και χωρίς πολλά πολλά!! Αν διαφωνεις μ αυτά που λέω είναι δικαιωμά σου, αλλά αυτό πιστεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τους δικούς της ακραίους κανόνες έχει η κοινωνία των μεταναστών

    Κώδικες επικοινωνίας, τυφλή υπακοή, εκτέλεση εντολών δίχως αμφισβήτηση, αλλά και τιμωρίες που φθάνουν μέχρι και τον... ομαδικό βιασμό, σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλα τα προηγούμενα! Όλα αυτά αποτελούν τη δομή της μικρής κοινωνίας των αφγανών μεταναστών που ζουν στην Πάτρα.

    Αν κάποιος θεωρούσε ότι οι Αφγανοί συνυπάρχουν τυχαία και χωρίς κανόνες μεταξύ τους, προφανώς κάνει τεράστιο λάθος. Τα στοιχεία του ρεπορτάζ του «Κόσμου», αντιθέτως, αποδεικνύουν ότι οι 3.500 και πλέον Αφγανοί που περιφέρονται στην παραλιακή ζώνη υπακούουν σε συγκεκριμένους κανόνες που μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν και στην παραμικρή λεπτομέρειά τους. Και προπαντός ξέρουν ότι αν δεν τηρήσουν στο έπακρο τις υποχρεώσεις τους, τότε τους περιμένει η αυστηρή τιμωρία, ακόμα και η εσχάτη των ποινών που είναι ο ομαδικός βιασμός του αλλοδαπού που «καταδικάστηκε» από ομάδα πέντε με έξι ομοεθνών! Βέβαια, μία τέτοια τιμωρία φθάνει στα δικά μας αυτιά ως κάτι το πρωτόγνωρο, το απίστευτο, το εξωπραγματικό. Μόνο που για τους Αφγανούς και τη δική τους κοινωνία αποτελεί κάτι το... σύνηθες.

    Και δεν εφαρμόζεται μόνον εδώ στην Πάτρα. Είναι λίγο πολύ γνωστές οι τιμωρίες στο Αφγανιστάν. Όταν μία γυναίκα, για παράδειγμα, πέσει θύμα βιασμού καταδικάζεται και η ίδια σε θάνατο διά λιθοβολισμού επειδή θεωρείται αυτονόητο πως προκάλεσε τον βιαστή της! Στην περίπτωση κάποιου που κλέβει, η τιμωρία είναι ο ακρωτηριασμός του χεριού. Έτσι, ο ομαδικός βιασμός ενός άνδρα από ομοεθνείς του δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τα δικά τους έθιμα.

    Το ποιος είναι εκείνος που δίνει τις εντολές και που κρίνει ποιος πρέπει και πότε να τιμωρηθεί, είναι ένα άλλο θέμα. Το ρεπορτάζ σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν αποκαλύπτει τον... Αλί. Ή αλλιώς, τον... αρχηγό όλων των Αφγανών που ζουν στην Πάτρα. Η κοινωνία τους έχει ιεραρχία. Είναι χωρισμένη σε πολλές ομάδες, με τον αρχηγό της η κάθε μία. Εκείνος δίνει τις εντολές και εκείνος επιβάλλει και τις τιμωρίες σε κάθε ανυπάκουο...

    Τις κλοπές και τις διαρρήξεις τις σχεδιάζουν οι αρχηγοί των ομάδων κατ' εντολή του Αλί. Και είναι άπαντες υποχρεωμένοι να διαπράξουν το αδίκημα εφόσον τους δοθεί η σχετική εντολή. Όσο για την προσπάθεια τους να κρυφτούν σε φορτηγά και να φύγουν για την Ιταλία, δεν έχουν καθημερινά όλοι την άδεια για να επιχειρήσουν κάτι τέτοιο. Κάποιοι έχουν αυτήν την άδεια, κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν το ρόλο απλώς να τους βοηθήσουν, ενώ οι υπόλοιποι απλώς περιμένουν να έρθει και η δική τους σειρά...

    Πηγή: dete.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό λέω ρε ΝΙΚΟ!! Απλά εγω δεν εμπιστεύομαι τις οργανώσεις που δεν μπορώ να έχω έστω και λίγο έλεγχο!! Θέλω ν' ακούγεται η άποψή μου!! Δεν γουστάρω αρχηγούς που φυτρώνουν από μονοι τους!! Το αν κάποιος γίνει αρχηγός θα πρέπει να το κερδίσει!
    ΥΓ Αν ψάξεις λιγο θα δεις πως δεν κρυβω τ' όνομά μου! Γιάννης ... και χάρηκα!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. giorgos.ok tora peires kapoies apanthseis?kai sth dhmokratia de exoyn thesh mono h psyfos alla kai ta gkalop

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. giorgos.ok tora topeires to minhma?kai de einai apo kamia xrysh aygh h phgh. bolepsoy tora.kai an thes mporo na bro apeira tetoia arthra apo to diadyktio.kai tora nani an de antexeis to dialogo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν διαφωνώ φίλε μου (23:49) ...και μάλιστα να προσθέσω πως αυτά που αναφέρεις είναι πολύ λίγα σε σχέση μ αυτά που γίνονται!! Ένα σχετικό θέμα όμως είναι πως δεν βλέπαμε Αφγανό μέχρι που το ΝΑΤΟ και τα φιλαράκια μας οι Αμερικάνοι με την δική μας συμμετοχή μπουκάραμε στην χώρα τους!! Δες τα στατιστικά και θα δεις πότε άρχισε η μετανάστευση!! Δηλαδή με απλά λόγια είμαστε κι εμεις σαν χώρα αιτία για την μετανάστευση!!
    Υ.Γ. Χωρίς να απσπάζομαι τις απόψεις του dete.gr έχει πολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα μερικά από τα οποία αναδημοσιεύω!! Όπως αναφέρω και στο post πιο πάνω η ακροδεξιά για μένα είναι απαραίτητο κομμάτι ώστε να κρατιουνται κάποιες ισσοροπίες!! Το απόλυτο δίκιο δεν ανοίκει σε καμιά παράταξη! Παιδιά μία είναι η αλήθεια και την έχει πει ο Ξυλούρης σε τραγούδι.... "Βόηθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. giorgos .ego ksero th eipe kapote enas sosialhsths kai tote htan h ellada sto nato k.l.p h ellada aneikh stoys ellhnes.an ksereis to tragoydi tha deis oti den exei kamia diafora se ayta poy soy grafo.gkalop tha kaneis h to kaneis apla gargara to thema ante nte.molon labe. bye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δημοκρατια εχουμε,γιατι ο αλλος να μη μοιραζει βιβλια και εφημεριδες??
    αμα θελεις το διαβαζεις αμα θελεις το πετας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ...να το πω πιο απλά και πιο αργά γιατί μάλον δεν καταλαβαίνεις καποια πράγματα!!! Εγώ να το κάνω το galop! Θα ψηφίσουν μεσα σε μια εβδομάδα 100 άτομα το πολύ! Για να το καταλάβεις δες το galop που έχω για τα κανάλια! Τι συμπέρασμα θα βγάλουμε?? Πως από τους 100 οι 80 ψήφισαν αυτό ή εκείνο??? Δεν καταλαβαίνεις πως τα περισσότερα galop είναι φτιαχτά? Θα μπορούσα να βάλω για παράδειγμα 3-4 ερωτήσεις.....
    1 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΙΜΑ?
    2 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ (ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ) ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?
    3 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΑΡΙΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?
    4 ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!
    ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ??
    Αυτό για να δεις πως με τα galop είναι δυσκολο να βγαλεις ακρη!! Στο ξαναλέω πως ακόμη και χωρίς galop ξερω πως σχεδον κανενας δεν γουσταρει την κατάσταση με τους λαθρομεταναστες!! Απλά ψαξε λίγο και βρες τι πραγματικά φταιει γι αυτήν την κατάσταση! Τέλος!! Δεν το συνεχίζω!! Αν θες να το ξανασυζητήσουμε έχεις το email μου! Στείλε μου ένα email να σου γραψω το κινητό μου και να πιουμε καφέ!! ίσως και να σου κανει εντύπωση πως μερικοί απ τους καλύτερούς μου φίλους έχουν ακροδεξιές απόψεις ακι συνεχώς κοντραριζόμαστε!! Αλλά είπαμε πρώτα ο άνθρωπος!! Καληνυχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε μου(12:15) γι αυτό το λέω..... για να συνεχίσουμε να έχουμε δημοκρατία (όχι σαν αυτή που έχουμε τώρα βέβαια, αυτό είναι παρωδία της δημοκρατίας). Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις πως το γράφω "έχουν μια διαφορετική άποψη και πρέπει ν' ακουστεί!! Είναι κατά την άποψή μου απαραίτητο κομμάτι της κοινωνίας ώστε να κρατιέται μια πολιτική ισορροπία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό Γιάννη πού είπες είναι το σωστό. Για να είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ πρέπει να το κερδίσεις ! - Αν στο χαρίσουν τι αρχηγός θα είσαι ;
    Για τον έλεγχο που λές επίσης θα συμφωνήσω. Ακούμε συνέχεια για σκάνδαλα και συγκαλύψεις από διάφορες "επιτροπές έρευνας". Υπάρχει μια πολύ απλή λύση σ'αυτό, λέγεται "κληρωτός πολίτης". Με κλήρωση αναλαμβάνει μια ομάδα πολίτών να διερευνήσει μιά υπόθεση (πχ Βατοπέδιο, Siemens κλπ). Όχι διαπλεκόμενοι αλλά πολίτες (που θα νοιώσουν, όπως πρέπει ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι υποτακτικοί των διαφόρων αναπήρων πολιτικάντηδων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ολοι οι σαρανταρηδες οικογενειαρχες ειναι με τη χρυση αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ (ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ,ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ.Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε μου χρυσαυγίτη....
    Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με την διανομή ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο! Αλλά όταν "αγωνίζεσαι" με ρόπαλα και κοντάρια, όχι εναντίον της εξουσίας αλλά εναντίον συνανθρώπων σου με αντίθετη πολιτική άποψη ε... δεν είναι και το καλύτερο!
    Για τον χαιρετισμό ας συμφωνήσω μαζί σου!!
    όσον αφορά τα σύμβολα....
    http://892fm.blogspot.com/2010/09/blog-post_10.html
    κι αυτό μήπως είναι απ το βυζάντιο??
    Ας σε ρωτήσω και κάτι ακόμη.... αφού είστε τόσο δραστήρια οργάνωση (που ομολογώ πως είστε) γιατί δεν κάνετε κάτι και για την Κερατέα που πάνε να την κάνουν σκουπιδότοπο για τα συμφέροντα αυτών που κι εσεις οι ιδιοι ονομάζετε λαμόγια??? Γιατί η αστυνομία είναι πάντα μαζί σας?? Έχει πάντα δίκιο?? Αφού πέρνει διαταγές από αυτούς που δεν θέλετε στην εξουσία, απ' αυτούς που, συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, ξεπουλάνε και καταστρέφουν την Ελλάδα μας??? Σου έχει πει ποτέ ο Μιχαλολιάκος κι ο κάθε αρχηγός τι θέλει να κάνει σ' αυτόν τον τόπο? Αυτό είναι το κομμάτι που δεν γουστάρω!! Δεν γουστάρω εξουσία από κάποιον που δεν ξέρω τι σκατά έχει στο κεφάλι του!! Θέλω κι εγώ μια Ελλάδα καλύτερη, πιο αξιοκρατική, ασφαλή, που να βοηθά τους Έλληνες! Δεν θέλω διαφορετικά πράγματα από εσένα! Ίσως να συμφωνήσω και μαζί σου πως εδώ που φτάσαμε θα χρειαστεί και η βία, αλλά όχι ενάντια στον Έλληνα που έχει διαφορετική άποψη ή στον μετανάστη που πουλάει τσάντες στην μαύρη! Αν όπως λέτε είστε τόσο αποφασισμένοι μπουκάρετε στην βουλή και χώστε τα παλούκια που κουβαλάτε στις διαδηλώσεις στον πάτο των πολιτικών (όχι όλων, υπάρχουν και άτομα που αγωνίζονται εκει μέσα αλλά δεν ακούγονται). Εκεί πούλα την μαγκιά σου και το νταηλίκι σου!! Αυτοί σου φταίνε και το ξέρεις! Αυτό που με τρομάζει (όχι σε προσωπικό επίπεδο) είναι η πόρωση!! Ο πορωμένος δεν σκέφτεται! Αριστεροί και δεξιοί τραβάνε τα ίδια και στο τέλος σκοτώνονται μεταξύ τους! Τα λαμόγια έτσι βρίσκουν τον λαό διαιρεμένο και στήνουν γλέντι πάνω στα πτώματα! Για μένα όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και απαραίτητες! Αρκεί να μη προσπαθεί κάποιος να μου την επιβάλει! ..και μη ξεχνάς πως η βία δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός, απλά στις μέρες μας είναι λουκουμάκι για κάποιους που θέλουν ν' αρπάξουν εξουσία χωρίς να την αξίζουν!
    ....και κάτι ακόμη..... πιστεύω πως είναι καλύτερο να συζητάς με ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις γιατί έτσι βλέπεις και την άλλη άκρη του νομίσματος!Αυτό κάνουμε εσύ κι εγώ τώρα! Είναι καλύτερο από το να σε κοπανάω ή να με κοπανάς στον δρόμο χωρίς στην ουσία να ξέρουμε το γιατί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ.1 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.2 ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ Κ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1. ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
    2. ΕΙΠΑ ΠΩΣ "ΕΓΩ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ)
    3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ -ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ) ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΨΕΣ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ πχ http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-ton-lipithikate-kakos-dite-to-vinteo-tou-cnn.html
    ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΕΙΣΕ ΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ...ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!! ΑΠΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΕΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1 ΓΙΑ ΤΗΝ MARFIN ΜΙΛΑΩ.2 ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.3 ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ(ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ).ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΟΣΜΟ,ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΑΣ.ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ "Αρκεί να μη προσπαθεί κάποιος να μου την επιβάλει! ..και μη ξεχνάς πως η βία δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός, απλά στις μέρες μας είναι λουκουμάκι για κάποιους που θέλουν ν' αρπάξουν εξουσία χωρίς να την αξίζουν!
    ....και κάτι ακόμη..... πιστεύω πως είναι καλύτερο να συζητάς με ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις γιατί έτσι βλέπεις και την άλλη άκρη του νομίσματος!Αυτό κάνουμε εσύ κι εγώ τώρα! Είναι καλύτερο από το να σε κοπανάω ή να με κοπανάς στον δρόμο χωρίς στην ουσία να ξέρουμε το γιατί!! "
    ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ!
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ! ΘΕΛΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΤΟ!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑ ΜΑΘΕ ΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. (ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ....ΕΛ.ΑΣ....) ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Η Χ.Α. , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

    ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ, ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ.

    ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΕΖΑ ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ "ΚΑΚΟ" ΕΝΤΥΠΟ.

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ BLOG? ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.

    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.

    ΑΝ ΑΠΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.


    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΚΡΑΙΟΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.....

    Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ! ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ! ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ (ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. as to paroume apo tin arxi,pia i sigkrisi germanon nazi me xrysi augh ti sxesi exoun;;;an poume gia ton xeretismo o opios ine dorikos, meta xeretousan oi ellines etsi mexri tin epoxi tou ioanni metaxa dld prin tous nazi ka8e noimon an8ropos mpori na katalavi pos den ine para mono ellinikos, k pos mas exoune kani na diekdikoume auto pou mas aniki h akomi na ntrepomaste g auto pou exoume, o xeretismos dikos mas k to sigkrinoume me nazi;;;;opos me ti makedonia pou ine ellada k ftasame na ti diekdikoume,exoume ftasi se simio na leme pos e8nikismos inekati kano pos na agapas tin patrida sou perisotero apo tis alles ine ntropi pos an ise xrisi augi ise fasistas k trampouko,de 8imame h xrisi augi oi kakoi autoi an8ropo na kapsane pote ti 8esniki h tin a8iina h na exoun kani kamia zimia,para mono aristrofones parataxis,kaliera ine na provlimatistoume gia ta fioria asrsterofonon parataxeon pou exoun gini ta kentra spoudon ta sxolia k oi tv tou die8nismou k diastreulosis tis siistorias mas dld autou pou e kani na nio8is k na xerese perifana pos ise ellinas,k opios den xeri t ine xrisi augi opos k go den ixera mpori na anixi ti selida tis k na di ,den xriazete na leei o ka8ena oti tou katevi h tin apo psi tou,den mporo na katalavo giapio logo les pos den mpori na gini me orimi skepsi auto,dld o e8nikismos,dld h anarxia pou fonazoun oi pitsirikades ginete me orimi skepsi;pioi exoun orimoi skepsi oi psifofroi tou pasok;;tis nd;tou laos;;tou kke pou paredine ti makedonia mas;tou siriza tou la8rolagnou;;pianou ine pio orimi,pio dimokratiko ine na deis k auti tin apopsi ti leei ti presvevei k metana grapsis oti dipote.an exis episkepsimotita k ise dimokratis zita an es k mia sinenteuxi apo ton ipeu8ino xrisis augis nomou pellas den ine krifos oute nomizo na arni8i.osos gia to vevarimeno parel8on

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. den exis dikio oute gia to xilo exis dikio,an pis gia xilo mporis na dis tous aristero anarxikous,k anine toso kaki i akrodexia pos ginete prokopi auti i xora k euhmeri ana gnorise epi diktaktorias';gia na mi pame pio piso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΣΟΜΠΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΡΕ 5,3 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ10 Απριλίου 2011 στις 1:26 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ -ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!-Η ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ [ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-9] ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ-ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.-ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ--ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Χ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ-ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η επίθεση προς την χρυσή αυγή καλά κρατά από τα ΜΜΕ που γιατί είναι το μόνο κώμα που είναι με τον Έλληνα και κάτι blog δήθεν ενημερωτικά παίζουν το βρόμικο παιχνίδι τον πουλημένων δημοσιογράφων εγώ είμαι με την χρυσή αυγή για τη είμαι εικοσιπέντε ετών και τελειόφοιτος το ενιαίο λύκειο και μένω στο βορειανατολικό αιγαίο και είμαι άνεργος την στιγμή που λαθρομετανάστες μου παίρνουν την εργασία μου παράκληση πως τους κυβερνόντες μην μας σκοτώνετε τα όνειρα μας αφήστε μας να ανασάνουμε δεν φταίμε για τα χαμόγια και τους κουμπάρους που κυβερνούσαν και θα κυβερνάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή