Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Ο Πανάρετος έδειξε πότε θα γίνουν εκλογές!

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Στις 12 Μαϊου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την είσοδο των υποψηφίων στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας. Τη δε προετοιμασία έχει αναλάβει ο υφυπουργός Γιάννης Πανάρετος, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, εμπνευστής της διαδικασίας του «opengov», και…
αγκάθι στα πλευρά της προϊσταμένης του, Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.
Το γεγονός ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διεξάγονται χρονικά νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, σημαίνει ότι ο Γιάννης Πανάρετος έχει αναλάβει να επιταχύνει και τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων. Στο μυαλό των περισσότερων μάλιστα, μια τέτοια σπουδή δείχνει και τον πολιτικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης, που προφανέστατα πλέον περιλαμβάνει εκλογές το αργότερο τον Σεπτέμβριο.
Και επειδή το μέτωπο των Πανελλαδικών αγγίζει ευαίσθητες κοινωνικές χορδές, το Μέγαρο Μαξίμου δεν θα ήθελε να βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε προεκλογική περίοδο, και να επικρατεί αναβρασμός μεταξύ των οικογενειών των υποψηφίων, για την κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια του παιδιού τους να μπει σε κάποιο Πανεπιστήμιο.
Πηγή: http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου