Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΚΚΕ


KOMMATIKH OΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ 89 –  54635  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                              
ΤΗΛ: 2310 286.580 – FAX: 2310 286.581 – email: kkethess@otenet.gr
Θεσσαλονίκη  26 . 04 .11



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το ΚΚΕ καταδικάζει την βάρβαρη και απάνθρωπη επίθεση που δέχτηκε εργαζόμενη καθαρίστρια από
τον εργοδότη της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης γιατί διεκδικούσε το δώρο του Πάσχα. Αυτό το γεγονός συμπληρώνει το παζλ των αντεργατικών μέτρων κυβέρνησης, τροϊκας κεφαλαίου, αποδεικνύει πως αυτή η πολιτική ¨ξεσαλώνει¨ εργοδοσία στην πιο βάρβαρη επίθεση της.
  Η εργατική τάξη χρειάζεται να απαντήσει αποφασιστικά απέναντι στην τάξη των κεφαλαιοκρατών και την εξουσία τους που καθημερινά τη βασανίζει, ευθύνεται για τα δεινά της.
  Το κυνήγι του κέρδους, η κλεψιά του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι οπλίζει το χέρι των εκμεταλλευτών με τα πιο άγρια εγκλήματα, η εργατική τάξη ένα δρόμο έχει για να απαντήσει: Συσπείρωση με το ΚΚΕ και τις ταξικές δυνάμεις, συμμαχία τώρα με τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού για τη συγκρότηση πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας, για να ανατραπούν τα αντιλαϊκά σχέδια, για να ανοίξει ο δρόμος για την κατάργηση  του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος, την οικοδόμηση της Λαϊκης Οικονομίας και εξουσίας που κουμάντο θα κάνουν οι ίδιοι οι παραγωγοί του πλούτου και όχι οι εκμεταλλευτές.
 

                               Το Γραφείο Τύπου
                                της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου