Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δάκρυσε το Πανελλήνιο για τον Θανάση Βέγγο


Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο κωμικό, Θανάση Βέγγο.
Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο Θησείο, είχε κατακλυστεί από κόσμο που συνέρρευσε αυθόρμητα για να πει το "ύστατο χαίρε" στον αξέχαστο ηθοποιό.
Πολλοί συνάδελφοί του από το χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισαν τον "δικό τους άνθρωπο", ενώ ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας κατακλύστηκε από στεφάνια.


Άγνωστο παραμένει το που θα ταφεί  
Άγνωστο παραμένει το πού θα ταφεί τελικά η σορός του σπουδαίου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.
Το γεγονός αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του εκλιπόντος και του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς δεν αποφασίστηκε εγκαίρως αν η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη ή όχι.
Η οικογένεια του Θανάση Βέγγου φέρεται δυσαρεστημένη για το γεγονός ότι το υπουργείο Πολιτισμού δεν επικοινώνησε με τα μέλη της προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν τη βούληση της Πολιτείας για να γίνει η τελετή δημοσία δαπάνη.
Από το υπουργείο Πολιτισμού υποστηρίζουν ότι περίμεναν η οικογένεια του Θανάση Βέγγου να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε κανονικά από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, άγνωστο παραμένει αν η ταφή θα γίνει στην Αγία Παρασκευή, όπου μένει η οικογένεια του Θανάση Βέγγου ή στο Α΄ Νεκροταφείο.
Πάντως, το κυρίαρχο σενάριο είναι ότι η ταφή θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο, Πέμπτη, στην Αγία Παρασκευή, στο νεκροταφείο της οποίας υπάρχει ο οικογενειακός τάφος.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου