Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Είμαστε χαμένοι από χέρι !!

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή», δήλωσε σήμερα από τα Χανιά, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης, που έδωσε το παρών στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο παλιό λιμάνι των Χανίων, υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησής του υποστηρίζοντας ότι σήμερα, όλοι παραδέχονται πως ήταν σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν.

«Στον ελληνικό λαό έλεγα πάντοτε την αλήθεια, οσοδήποτε και αν ήταν συχνά δυσάρεστη. Και όταν ο λαός μού έκανε την τιμή να με εκλέξει πρωθυπουργό, εφάρμοσα μια πολιτική, η οποία τότε προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, σήμερα όμως όλοι δέχονται ότι είναι σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν. Αυτή τη μεγάλη ημέρα της χριστιανοσύνης, θα ήθελα να πω στον ελληνικό λαό μερικές απλές αλήθειες», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ.

Και πρόσθεσε: «Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες, που δεν είναι όμως ανυπέρβλητες. Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πρωτύτερα. Αυτό αποτελεί το κοινό μας χρέος και αυτό πρέπει να υπάρχει στη συνείδηση του καθενός. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο των κυβερνώντων, είναι πρόβλημα και των κυβερνωμένων. Είναι πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας». 
Αφού είπε ο Μητσοτάκης "μπορούμε" .... την κάτσαμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου