Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

μαζί τα φάγαμε

Με νέες προκλητικές δηλώσεις επανήλθε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας σε δημοσιεύματα του «Ελεύθερου Τύπου», τα οποία αποκαλύπτουν ομιλία του, πριν από μερικούς μήνες, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, την στιγμή που έβγαινε από διυπουργική σύσκεψη, ο κ. Πάγκαλος είπε πως κάποιοι φοιτητές του κ…ου στην Οξφόρδη απομόνωσαν ηχητικά αποσπάσματα απ’ όσα είπε. «Είπα κι άλλα πράγματα» συμπλήρωσε και προσέθεσε: «Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα». Και κατέληξε ο αντιπρόεδρος, λέγοντας: «Όμως, πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν».

Ο κ. Πάγκαλος επίσης επέμεινε στους χαρακτηρισμούς του για τους «κοπρίτες» δημοσίους υπαλλήλους και είπε πως, αν προσλάβεις έναν κοπρίτη στο Δημόσιο, θα παραμείνει κοπρίτης.

Στη διυπουργική επιτροπή προήδρευε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης και το θέμα της ήταν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Πάγκαλος σχολίασε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, λέγοντας πως «μας έχει ξεπεράσει, γιατί το έχουμε αφήσει εδώ και πολύ καιρό».

«Έχει μόνο μια επιλογή ο πρωθυπουργός»


Έντονη ήταν αντίδραση από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος μετά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου. Η καθημερινή εφημερίδα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό».
Ανακοίνωση έβγαλε και η ΝΔ. Ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ότι:

«Αυτή τη φορά ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο στις ύβρεις και στις προσβολές του. Η στοχοποίηση μιας εφημερίδας - του “Ελεύθερου Τύπου” - και των αναγνωστών της, η οποία δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει γεγονότα και ειδήσεις, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό. Ο Πρωθυπουργός έχει μια και μόνο επιλογή γιατί η αποδοκιμασία του κ. Πάγκαλου ασφαλώς δεν αρκεί. Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον Αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του».
Πηγή:  http://www.protothema.gr

Εμάς φαίνεται δεν μας "πιανει" το φαγητό όπως τον φίλτατο κ.Πάγκαλο!! Δε θα έχει καλό μεταβολισμό το παιδί!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου