Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ..........

Κάποιες στιγμές όλα κολάνε στο μυαλό του ανθρώπου!!! Σαν χυμένοι καφέδες που λέει κι ο Τσίγκος σ' ένα τραγούδι του!!! Είναι εκείνες οι στιγμές που το μυαλό σου δεν μπορεί να ξεχωρίζει το δίκαιο απ' το άδικο, το καλό απ' το κακό, την αγάπη απ' το μίσος...... τον άνθρωπο απ' το ζώο!! Στο παρακάτω βιντεάκι συμβαίνει ακριβώς αυτό!!! Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο άνθρωπος και ποιο το ζώο!!! Σταματά το σύμπαν να κινείται!! ΚΟΛΑΣ!!
Πριν δείτε το βίντεο πρέπει να ενημερωθείτε πως έχει σοκαριστικές σκηνές έντονης βίας και θα μπορούσε να κάνει κακό σ' ευαίσθητα άτομα!! Αν και η πρότασή μας είναι να το δείτε ακριβώς γι αυτό!!! Για να ξυπνήσετε την ευαισθησία σας!!!
....και τώρα που το είδατε απαντήστε μου!!! Μπορέσατε να κοιτάξετε στα ματια εκείνο το γυμνό πλάσμα ή ντραπήκατε που είστε άνθρωποι και γυρίσατε αλλού το βλέμμα????

2 σχόλια:

  1. Για σκοτομα ειναι αυτα τα ατομα που το κανουν δε ντρεποντε καθολου. Η κηβερνιση τους τι κανει για ολα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ .ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΠΑΣΟΥΝ ΓΟΥΝΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΓΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΟΥΝΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή