Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ....

Ένα μεγάλο μέρος των λαών, στην βόρειο Αφρική και στην μέση ανατολή, ύστερα από χρόνια καταπίεσης από μονάρχες ξαφνικά ξεσηκώθηκαν εναντίον της εξουσίας!!! Οι κάτοικοι της Λιβύης μετά από τις εσωτερικές τους αψιμαχίες ξαφνικά βρήκαν την ελπίδα για μια καλύτερη μέρα στην "βοήθεια" των μεγάλων δυτικών "φίλων" τους!!! Ε... ρε φουκαράδες!!! Από πότε οι δυτικοί ξοδεύουν τα χρήματά τους για να βοηθήσουν κάποιον??? Αυτοί ποτέ δεν
ξοδεύουν!!! ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ!! ....και ξέρετε πως οι χώρες σας είναι μια καλή επένδυση!!! Θα μου πει κανείς πως είναι προτιμότερο να σε ....απαυτώνει ένας ξένος παρά ο δικός σου!! Τον δικό σου τον βλέπεις κάθε μέρα και ντρέπεσαι!! Ενώ ο ξένος..... ειδικά αν είναι Αμερικάνος.... μπορεί να πονάει πιο πολύ (λόγω μεγέθους) αλλά ξένος είναι... δεν θα ντρέπεσαι!!!  Οι Έλληνες???? Εμείς ο περήφανος και διαλεχτός λαός σπεύσαμε να εκτελέσουμε την εντολή των νταβατζήδων μας!!! Τρέχουμε  σαν τρελές πόρνες να πάρουμε τα άλλα κορίτσια απ' τον δικό τους νταβατζή και να τα φέρουμε στον δικό μας!!! Αυτός τουλάχιστον δεν πηδάει σαν πρωτόγονος!! Έχει αρχές!!! ....κι αν είσαι καλό κορίτσι βάζει που και που λίγη βαζελίνη!!
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!! Το τι ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα κανάλια είναι για ντρέπεσαι που λέγεσαι άνθρωπος!! "Γιατί συμμετέχουμε στην  επίθεση" λένε οι περισσότεροι, "τι έχουμε να κερδίσουμε?"
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Ας πούμε πως κάτι θα κερδίσουμε!! Ας υποθέσουμε πως θα μας χαρίσουν το χρέος!! Μα αν σκοτώσουμε έστω κι έναν άνθρωπο, έναν Λίβυο? Αν σκοτωθεί εκεί έστω κι ένας από εμάς? Σε τι ποσό την υπολογίζετε την ανθρώπινη ζωή ρε?? 1 τρις??? Σας είναι αρκετό??? Αν είναι δικό σας παιδί να το κάνετε το παζάρι!! Των άλλων τα παιδιά τι σας φταίνε??
Τόσα χρόνια πληρώνουμε για αεροπλάνα, για βαπόρια, για πυρομαχικά όπλα κτλ!! Όσες φορές ήταν να χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση της χώρας (Ίμια, παραβιάσεις κτλ) δεν έπεσε ούτε σφαίρα!! Τώρα που είμαστε με τον δυνατό φοβόμαστε μη χαλάσουμε την διάθεση των νταβατζήδων μας και κάνουμε επίθεση!! Νομίζετε πως θα μας αφήσουν ήσυχους οι νταβατζήδες?? Θα μας πετάξουν κανένα κόκκαλο? Αύριο θα είμαστε εμείς στην θέση της Λιβύης κι η Λιβύη στην δική μας!! Πιστεύετε πως έχουν φίλους οι μεγάλες εταιρείες??? Αύριο θα βάλουν τους Τούρκους ή τους Αλβανούς ή ακόμη χειρότερα εμάς τους ίδιους να φαγωθούμε μεταξύ μας!! Διαβάστε και λίγο ιστορία (όποια θέλετε) και πείτε μου πως έχω άδικο!! Δείξτε μου μια φορά που οι γνωστοί νταβατζήδες δεν έγιναν δυνάστες των λαών όπου κι αν πάτησαν το πόδι τους!!
Κάτι ακόμη.
Από πότε έχει δικαίωμα μια ομάδα 5-10 ατόμων να εμπλέκει την χώρα μας σε επιθετικό πόλεμο? Αν το γράφει στο σύνταγμα τότε ή θα πρέπει ν' αλλάξει το σύνταγμα ή θα πρέπει να ντρεπόμαστε που έχουμε τέτοιο σύνταγμα!! Θέλω να δω τι θα γράψει η ιστορία για το συμβάν και πως θα το γράψει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου