Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Πως ΄΄πληρώνουμε΄΄ τις Εθνικές Εορτές.
kefaloniaΗ Απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και εγκρίνει την μετακίνηση του Ειδικού Γραμματέα κ. Διβάρη στην Κεφαλλονιά για να !!! παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου είναι η αφορμή . Και που είναι το περίεργο θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος . Λοιπόν , την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο.......
Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος . Επομένως λογικά και μάλιστα σε τέτοιες εποχές νομίζουμε οτι ΔΕΝ υπήρχε ανάγκη να αποσταλεί και άλλος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και να πληρώσουμε μια ακόμη μετακίνηση εκτός Αθηνών με ότι αυτό συνεπάγεται . Και εφόσον εγκρίθηκε η ΄΄αποστολή΄΄ για τις γιορτές της 25ης Μαρτίου γιατί να επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός με μια ακόμη ημέρα παραμονής όταν ΛΟΓΙΚΑ  η επιστροφή θα έπρεπε να είναι  την επομένη δηλαδή στις 26 του μήνα.Και δεν αναφέρομαι  στον Ιδιωτικό τομέα γιατί σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή θα ήταν αυθημερόν. ΓΙΑΤΙ η παρουσία ενός Κυβερνητικού στελέχους στην εξέδρα των επισήμων συνεπάγεται αυτόματα και με την πληρωμή των εξόδων απο τον κόσμο που δίνει την δική του μάχη . Σχολιάζοντας αυτή την απόφαση(http://et.diavgeia.gov.gr/)ο Πρόεδρος των Γεωτεχνικών στο Agroschannel εύλογα αναρωτήθηκε ..
Καλό θα ήταν ο Πρωθυπουργός , ο Αντιπρόεδρος , και όλο το Υπουργικό Συμβούλιο με απλές κινήσεις ενός μέσου οικογενειάρχη να κόψουν οτι πρέπει γιατί τότε ο κόσμος θα καταλάβει οτι πράγματι οι θυσίες του έχουν πιάσει τόπο . Αρκούν οι τοπικοί παράγοντες οι τοπικοί βουλευτές , οι Περιφεριάρχες οι άνθρωποι που εκλέγει η κάθε τοπική κοινωνία . Ο Εορτασμός δεν επισημοποιείται με τους επισήμους αλλά με τις πράξεις .
Πηγή: http://www.agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου