Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ρε μήπως μας πειραξε η ραδιενεργεια.........?????

Δάσκαλος αυτοπυρπολήθηκε από έρωτα για 8χρονη!
Η Ο έρως χρόνια δε κοιτά λένε... Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αρρωστημένη κατάσταση καθώς ένας δάσκαλος στη Βρετανία, αυτοπυρπολήθηκε για χάρη ενός 8χρονου κοριτσιού με το οποίο δήλωνε ερωτευμένος...

αυτοκτονία του 29χρονου Neil Wilke, δασκάλου σε σχολείο της Βρετανίας συγκλόνισε την κοινή γνώμη όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. O Wilke είχε βρεθεί στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας για ανάρμοστες σχέσεις με την 8χρονη μαθήτρια του.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 29χρονος είχε φροντίσει να αποκτήσει επαφές και με τους γονείς της ώστε να τη βλέπει και εκτός σχολείου. Όταν όμως άρχισε να γίνεται αντιληπτό ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο, τότε απολύθηκε από το σχολείο, ενώ η οικογένεια ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου ο δάσκαλος να μην τους ξαναπλησιάσει.
O αυτόχειρας δάσκαλος όμως δε μπορούσε να αντέξει κάτι τέτοιο. Άρχισε να παίρνει υπνωτικά χάπια  προσπαθώντας να θέσει τέλος στη ζωή του. Τελικά το σαλεμένο του μυαλό, τον οδήγησε να περιλουστεί με ένα μπουκάλι βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.
Σύμφωνα με το βρετανικό site  Mirror, ο 29χρονος λίγο πριν προβεί στην απονενοημένη πράξη είχε φροντίσει να στείλει στο κοριτσάκι ένα τελευταίο γραπτό μήνυμα:

"Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!", ήταν οι τελευταίες του σκέψεις...
Πηγή: http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου