Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ: Τα ισπανικά συνδικάτα στηρίζουν την δολοφονική επίθεση των ιμπεριαλιστών στη Λιβύη.

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)

 Αγ. Φιλοθέης 5β,  105 56 Aθήνα

Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786   Fax  210 3802 864
E-mail : pame@pamehellas.gr    http://www.pamehellas.gr
  Αθήνα 22 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου

ΝΤΡΟΠΗ

Τα ισπανικά συνδικάτα στηρίζουν την δολοφονική επίθεση των ιμπεριαλιστών στη Λιβύη.

Όπως στον   πόλεμο ενάντια στην πρώην Γιουγκοσλαβία τα  ευρωπαϊκά συνδικάτα που ελέγχονται από τους σοσιαλδημοκράτες και άλλους οπορτουνιστές στήριξαν του Αμερικάνους και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, έτσι και τώρα χαρακτηρίζουν τους βομβαρδισμούς στην Λιβύη ως ειρηνευτική αποστολή και θεωρούν τη σφαγή του λαού  από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, δημοκρατικές διαδικασίες.
Τα ισπανικά συνδικάτα (COMISIONES  OBRERAS  και UGT) ευθυγραμμισμένα στη γραμμή της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ) στηρίζουν την κυβέρνηση της Ισπανίας για τη δολοφονική επίθεση  στη Λιβύη.
Στην ίδια γραμμή κινείται ο πανευρωπαϊκός κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Στην χώρα μας η ΓΣΕΕ κρατά “σιγήν ιχθύος” στηρίζοντας και με αυτόν το τρόπο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιοι άνθρωποι που για τις μπίζνες φωτογραφίζονταν μέχρι πρόσφατα δίπλα στο Καντάφι, τώρα για τις μπίζνες των μονοπωλίων συμμετέχουν στο μακελειό.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας να βγάλουν συμπεράσματα με τη στάση των πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων. Η εργατική τάξη, θα δώσει τη δική της απάντηση στους φονιάδες και τους αρχιτρομοκράτες των λαών
Το ΠΑΜΕ και η ΠΣΟ από την πρώτη στιγμή κατάγγειλαν την ιμπεριαλιστική επίθεση.
Αναδεικνύονται έτσι οι δυο γραμμές που υπάρχουν στο ελληνικό και διεθνές συνδικαλιστικό  κίνημα.
Ένας ακόμα λόγος για την επιτυχία της μεγάλης διεθνιστικής εκδήλωσης που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 6 Απρίλη στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ στο Φαληρικό Όρμο με αφορμή το άνοιγμα του 16ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου