Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Για την Ενημερωτική εκδήλωση “Σύγχρονες εξελίξεις στην Καρδιολογία και την Καρδιοχειρουργική”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση “Σύγχρονες εξελίξεις στην Καρδιολογία και την Καρδιοχειρουργική
Το Σάββατο, 2α Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πολιτιστικό Κέντρο, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σύγχρονες εξελίξεις στην Καρδιολογία και την Καρδιοχειρουργική”. Προσκεκλημένοι ήταν οι δρ. Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, δρ.
Δημήτριος Ζιούτας και δρ. Γεώργιος Κρασόπουλος.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Κατερίνα  Μπαγκή.  Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των  προσκεκλημένων, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος δημοτών.  Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι γιατροί απάντησαν σε ερωτήματα του κοινού για ποικίλα ιατρικά θέματα, με έμφαση στα καρδιολογικά ζητήματα. 
Η ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση των δημοτών και η ενεργή συμμετοχή τους στη συζήτηση μαρτυρά το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει στην περιοχή μας για τις εξελίξεις σε θέματα υγείας. Οι προσκεκλημένοι γιατροί δέχτηκαν πρόθυμα να βοηθήσουν στην υλοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον. 
Ο Δήμος Αλμωπίας πρόκειται να στηρίξει έμπρακτα παρόμοιες προσπάθειες που προσφέρουν στους δημότες την απαραίτητη ενημέρωση σε θέματα υγείας, αφού η έγκαιρη ενημέρωση ενισχύει την πρόληψη, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο κατά των ασθενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου