Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Επισκέψεις Δημάρχου Αλμωπίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις Δημάρχου

Χθες (07/04/2011) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Υγείας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και τους Αντιδημάρχους  Κατερίνα  Μπαγκή, Γεώργιο Ταγκαλίδη και Γεώργιο Τραπεζανίδη.    
Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη  βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας του Κέντρου
Υγείας, με τον επιμελητή ιατρό Θεόδωρο Ρογκότη, τη μικροβιολόγο Ιωάννα Γέσιου, τους παιδίατρους Τζόνι Χάιελ και Δήμητρα Γούνη, και την προϊσταμένη Κυπαρισσένια Νούση.
Στο χώρο αναμονής των ιατρείων ο Δήμαρχος συζήτησε με τους παραβρισκόμενους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την γνώμη και την άποψη τους για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. 
Προγραμματίστηκε συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με το ιατρικό προσωπικό, ώστε να  τεθούν  συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες που μπορούν να συμβάλλουν  στη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης του Κέντρου Υγείας.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ και οι Αντιδήμαρχοι επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας.  Ο Διευθυντής Κυριάκος Προκοπίδης έθεσε συγκεκριμένα αιτήματα  και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου για τη συντήρηση του κτηρίου και του αύλειου χώρου. Επίσης, συζητήθηκε η δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την υλοποίηση κοινοτικού προγράμματος που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων.                                Μετά την λεπτομερή καταγραφή των αναγκών του σχολείου, ο Δήμος Αλμωπίας  θα μπορεί να προχωρήσει στην δρομολόγηση των απαραίτητων  τεχνικών διαδικασιών.
Η συνεργασία του  Δήμου με  το  διδακτικό προσωπικό  του Ειδικού Σχολείο συμφωνήθηκε να είναι  συνεχής, με σκοπό τη ταχύτερη κατάθεση πρότασης για την άρτια υλικοτεχνική υποδομή που θα βελτιώσει τις συνθήκες διδασκαλίας, προς όφελος των μαθητών, των γονέων και της κοινωνίας .
Τέλος, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Τη  συζήτηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή Σίμο Σωτηριάδη απασχόλησαν θέματα κτηριακών υποδομών.

Οι επί τόπου επισκέψεις του Δημάρχου Αλμωπίας στους παραπάνω φορείς και οι προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλους  φορείς και σε  όλες τις  τοπικές κοινότητες του δήμου, πραγματοποιούνται στα πλαίσια, συντονισμένης ενέργειας καταγραφής, ιεράρχησης και επιλογής των απαραίτητων  δράσεων για την επίλυση προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών και για τη  βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών των φορέων προς όλους τους δημότες Αλμωπίας .


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου