Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Επίσκεψη από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ελέγχου Κατασκευής Έργων (ΔΕΚΕ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη επισκέφτηκε την Παρασκευή                 1η Απριλίου κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ελέγχου Κατασκευής Έργων (ΔΕΚΕ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Τσαβδάρης και ο  πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Βασίλειος Κανονίδης.
Συζητήθηκαν θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος με έμφαση στον προγραμματισμό των αναγκαίων
έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας,  καθώς και ζητήματα καθορισμού των χώρων αμμοληψίας.
Η Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Έργων είναι αρμόδια για την επίβλεψη και τον άμεσο έλεγχο εκτέλεσης έργων, ως εκ τούτου ο Δήμος Αλμωπίας προσβλέπει σε αγαστή και στενή συνεργασία με την εν λόγω διεύθυνση.                      Στα πλαίσια αυτά, προγραμματίστηκαν συναντήσεις του δημάρχου Αλμωπίας με τους διευθυντές όλων των τμημάτων που σχετίζονται με θέματα του άμεσου ενδιαφέροντος  του Δήμου Αλμωπίας.
   Η Δημοτική Αρχή στοχεύει στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων που συμβάλλουν στη θωράκιση της Αλμωπίας από πιθανές καταστροφές και διασφαλίζουν την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής.
  

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου