Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Κόκε τέλος» λένε στο Χιούστον! Σιγά μην καθότανε..

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα Κόκε. Λίγο μετά την αποκάλυψη των όσων έγραψε ο Ισπανός στο facebook προαναγγέλοντας την αποχώρησή του ήρθαν τα δημοσιεύματα από το Χιούστον να την επιβεβαιώσουν.

«Το μικρό πείραμα του Κόκε στην Ντιναμό πλησιάζει στο τέλος του» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα του Χιούστον Chron αποκαλύπτοντας ότι: «Ο Κόκε ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας Ντομινίκ Κίνεαρ από το βράδυ του Σαββάτου ότι θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του! Η Ντιναμό αντέδρασε ζητώντας από τον Κόκε να μείνει τουλάχιστον για μερικές ακόμα εβδομάδες, αλλά αυτός ήταν ανένδοτος. Οι αξιωματούχοι της Ντιναμό έχουν ήδη έλθει σε επαφή με το γραφείο του επιτρόπου του MLS για να λυθεί η σύμβασή του Κόκε».

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κρις Κανέτι σύμφωνα με τις οποίες: «Ο Κόκε εξέφρασε την θέλησή του να εγκαταλείψει το σύλλογο».

Η πρώτη... βόμβα του Κόκε ήρθε μέσω του facebook, όπου αποκλάυπτε ότι θα φύγει από την Ντιναμό και θα πάει στην πατρίδα του, την Ισπανία προκειμένου να ηρεμήσει και να εξετάσει πιθανές προτάσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να επιστρέψει στον Άρη!

http://theplayer.gr/?ID=6ciEUYRFPINDr2Xl&Rec_ID=62244
Aris Aridea Karatzova fans -3-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου