Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Διόδια STOP


"ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ" Ελληνες οδηγοί μην ακούτε τι λένε τα κατευθυνομενα ΜΜΕ περι αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομένων κτλ. μάλλον πρόκειται για ένα πυροτέχνημα των παράνομων εταιρειων διαχείρισης των δρόμων και αυτό το κάνουν για δύο λόγους :
1) γιατί έχει αυξηθεί ο αριθμός των οδηγών που δεν πληρώνουν και 2) μολις πριν 2 μέρες ανακοινώθηκαν οι νέες αυξημενες τιμές διοδίων!!! Σε οτι αφορά το πρώτο υπολογίζεται ότι το 10% δεν πληρώνει ποσοστό που κατα τη γνώμη μου είναι μικρό (ακόμη). Μη φοβάστε τίποτα και οι υπόλοιποι, απλά σας κοροιδεύουν.

Διάβασα απο κάποιον φίλο εδω 'οτι έψαξε και δεν βρήκε ΠΟΥΘΕΝΑ καποια σχετική απόφαση της εν λόγω αρχής, Παρακαλώ να το επιβεβαιώσουμε για να είμαστε ενήμεροι. Αν η καταβολή διοδίων ήταν παράνομη, να είστε σίγουροι οτι θα βλέπαμε κλούβες με ΜΑΤ στα διόδια να μας συλλαμβάνουν κάθε φορά που θα αρνούμαστε την καταβολή του παράνομου αντιτίμου.
Η κίνηση απο την πλευρά των εταιρειών ήταν αναμενόμενη και ΄σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες στο μέλλον καθως θα αυξάνεται ολοένα ο αριθμός των οδηγών που θα απαιτούν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στους χιλιοπληρωμένους εθνικούς δρόμους.Μη μασάτε άλλωστε ας μας πάνε στα δικαστήρια να δούμε ποιός είναι νόμιμος και ποιός οχι.
Αφήστε που ο μεγάλος τους εφιάλτης είναι μήπως το κίνημα μη πληρωμής επεκταθεί και σε άλους τομείς, όπως στις δόσεις δανείων, πιστωτικών καρτών, ληστρικές αυξήσεις στις ΔΕΚΟ κτλ (οπου και εκεί για χρόνια πληρώνουμε παράνομες κρατήσεις) και τότε να δείς γέλια.Μήπως τελικά η πιο επαναστατική και αποτελεσματική κίνηση είναι να κηρύξουμε εμείς ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στους απατεώνες και κλέφτες που μας κυβερνούν;
Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου